Banner
Acasă > Produse >> monomer

Acid ribonucleic

Acid ribonucleic
Lista de produse FZBIOTECH
Vorbeste acum

Detalii produs

Informatii de baza

numele produsului

Acid ribonucleic

Alt nume

ARN

Specificație

98%

Aspect

Pulbere albă sau albă

Formulă moleculară

C 32 H 37 NO 12

Greutate moleculară

/

CAS NR.

63231-63-0

EINECS NR.

277-256-7

Standard

USP sau PE

certificări

ISO, halal, FDA

Furnizor

FZBIOTECH

Probă

Ofertă gratuită

Formula structurala

Ribouncleic acid.png


Acidul ribonucleic (ARN) este o familie omniprezentă de molecule biologice mari care îndeplinesc multiple roluri vitale în codificarea, decodarea, reglarea și exprimarea genelor. Împreună cu ADN-ul, ARN-ul cuprinde acizii nucleici, care, împreună cu proteinele, constituie cele trei macromolecule majore esențiale pentru toate formele cunoscute ale vieții. La fel ca ADN-ul, ARN-ul este asamblat ca un lanț de nucleotide, dar este de obicei monocatenar.

Organismele celulare folosesc ARN mesager (ARNm) pentru a transmite informații genetice (adesea notate folosind literele G, A, U și C pentru nucleotidele guanină, adenină, uracil și citozină) care direcționează sinteza proteinelor specifice, în timp ce multe virusuri codifică genetica lor informații folosind un genom ARN. Unele molecule de ARN joacă un rol activ în interiorul celulelor, prin catalizarea reacțiilor biologice, prin controlul expresiei genelor sau prin sesizarea și comunicarea răspunsurilor la semnalele celulare. Unul dintre aceste procese active este sinteza proteinelor, o funcție universală prin care moleculele ARNm direcționează asamblarea proteinelor pe ribozomi. Acest proces folosește molecule de ARN de transfer (ARNt) pentru a furniza aminoacizi la ribozom, unde ARN ribozomal (ARNr) leagă aminoacizii împreună pentru a forma proteine.


Beneficii

1. ARN-ul poate spori imunitatea.

2. ARN-ul poate promova metabolismul.

3. ARN-ul are efect anti-agină.


cerere

1. ARN poate fi utilizat pentru tratamentul hepatitei cronice persistente, hepatitei cronice active și a cirozei hepatice.

2. ARN-ul poate fi aplicat la tratamentul adjuvant al cancerului pancreatic, cancerului hepatic, cancerului pulmonar, cancerului gastric, cancerului de sân, sarcomului țesuturilor moi și a altor cancer.

3. Acidul ribonucleic poate fi utilizat și pentru tratarea altor boli cu funcții imune scăzute.Anchetă