Banner
Acasă > Produse >> API-ul

Brinzolamida

Brinzolamida
Vorbeste acum

Detalii produs

Informații de bază cu pulbere de Brinzolamidă

Nume produs: Brinzolamidă

Formula moleculară: C12H21N3O5S3

Greutate moleculară: 383.507

Compoziție: 99%

Densitate: 1,5g / cm3

Punctul de fierbere (℃): 586 ° C la 760 mmHg

Aspect: Pulbere cristalină albă sau incoloră

CAS: 138890-62-7

Formula structurala:

Brinzolamide.png


Introducere de pulbere Brinzolamidă

Brinzolamida este un inhibitor al anhidrazei carbonice (în special, anhidraza carbonică II). Anhidraza carbonică se găsește în principal în eritrocite (dar și în alte țesuturi, inclusiv în ochi). Există ca număr de izoenzime, dintre care cea mai activă este anhidraza carbonică II (CA-II).


Utilizări de pulbere Brinzolamidă

Brinzolamida este utilizată pentru a trata presiunea ridicată în interiorul ochiului datorită glaucomului (de tip unghi deschis) sau a altor boli ale ochilor (de exemplu, hipertensiune oculară). Scăderea presiunii mari în interiorul ochiului ajută la prevenirea orbirii. Acest medicament funcționează prin scăderea cantității de lichid din ochi. Aparține unei clase de medicamente cunoscute sub denumirea de inhibitori ai anhidrazei carbonice.


Efectele secundare ale Brinzolamide Powder

Frecvent, dar ușor: vedere încețoșată; gust amar, acru sau neobișnuit; mâncărime, durere, udare sau uscăciune a ochilor; sentimentul că ceva este în ochi; durere de cap; nasul curgător.

Rare, dar grave: bătăi cardiace rapide sau neregulate; leșin; erupții cutanate, urticarie sau mâncărime; iritație severă a ochilor, roșeață sau umflare; umflarea feței, buzelor sau gâtului; respirație șuierătoare sau probleme cu respirația.


Transport și Depozitare


Brinzolamidă Pulbere


Imaginea companiei


Furnizor de pulbere Brinzolamidă

Brinzolamidă Pulbere Producător

Anchetă