Banner
Acasă > Produse >> API-ul

Pulbere de clorhidrat terbinafină

Pulbere de clorhidrat terbinafină
Vorbeste acum

Detalii produs

Informații Basia

numele produsului

Pulbere de clorhidrat terbinafină

Alt nume

Terbinafină Hcl

Specificație

99%

Aspect

Pulbere cristalină albă

Formulă moleculară

C21H25N

Greutate moleculară

291.44

CAS NR.

91161-71-6

EINECS NR.

245-385-8

Standard

USP sau PE

certificări

ISO, halal, FDA

Furnizor

FZBIOTECH

calitate

Medical

Formula structurala

terbinafine hydrochloride.png


Introducere

Terbinafinaclorhidrats-a descoperit că este un fel de medicamente antifungice alilaminice și este un inhibitor specific al sintezei ergosterolului prin inhibarea epoxidazei squalene. Epoxidază squalenică este o enzimă eliberată de ciupercile pielii care descompune squalenul, care interferează cu funcția membranei celulare și sinteza peretelui. Studiile au arătat că, de asemenea, reduce capacitatea agenților patogeni fungici de a produce specii de oxigen reactiv.De aceea, este considerat un scavenger radical liber și poate avea activitate antiinflamatoare in vitro.


Beneficii

1. Terbinafina este eficientă în principal împotriva ciupercilor ciuperci precum pielea.


2. Sub forma 1% cremă sau pulbere, este utilizată topic pentru infecții superficiale ale pielii, cum ar fi mâncărimea (vierme), atletul' piciorul (tinea pedis) și alte tipuri de vierme. (pecingine). Perioada de lucru este de aproximativ jumătate din cea a altor medicamente antifungice.


3. Prin administrarea orală 250 mg comprimate sunt de obicei prescrise pentru tratamentul onicomicozei, infecțiilor fungice ale unghiilor, cauzate de obicei de dermatofite sau Candida. . Aceste tablete rareori provoacă toxicitate hepatică, astfel încât pacienții trebuie avertizați și se pot efectua teste ale funcției hepatice. Au fost studiate metode alternative de administrare orală.


4. Clorhidratul de terbinafină poate induce sau agrava lupusul eritematos cutanat subacut. Înainte de începerea tratamentului, pacienții cu lupus eritematos ar trebui să discute mai întâi posibilele riscuri cu medicul lor.


Raport de testare a pulberii clorhidrat de terbinafină

COA of TERBINAFINE Hcl


Anchetă