Banner
Acasă > Produse >> API-ul

Clorhidrat de terbinafină

Clorhidrat de terbinafină
Vorbeste acum

Detalii produs

Informații de bază despre HCL Terbinafine

Alt nume: clorhidrat de terbinafină

Puritate: 99% min

Aspect: pulbere albă cristalină

Nr. CAS: 91161-71-6

EINECS: 245-385-8

Formula moleculară: C21H25N

Formula structurala:

terbinafina clorhidrat.png

Introducerea clorhidratului de terbinafină

Terbinafină · HCl, membru al clasei de antifungice alilaminice, s-a dovedit a fi un inhibitor specific al sintezei ergosterolului prin inhibarea epoxidazei squalene. Epoxidază squalenică este o enzimă eliberată de ciupercile dermatofitelor pentru a descompune Squalenul, care interferează cu funcția membranei celulare și sinteza peretelui. Cercetările au arătat că terbinafină reduce, de asemenea, capacitatea agenților patogeni fungici de a genera specii de oxigen reactiv, de aceea este remarcată ca un epiderm cu radicali liberi in vitro și ar putea conține o activitate antiinflamatoare in vivo.


Beneficiile terbinafine hcl pulbere

1. Terbinafină este eficientă în principal pe grupul de ciuperci dermatofite.

2. Ca o cremă sau pulbere de 1%, este utilizată topic pentru infecții superficiale ale pielii, cum ar fi mâncărimea (tinea cruris), piciorul de atlet (tinea pedis) și alte tipuri de vierme (tinea corporis). Crema terbinafină funcționează în aproximativ jumătate din timpul necesar de alte antifungice.
3. Tabletele orale de 250 mg sunt adesea prescrise pentru tratamentul onicomicozei, o infecție fungică a unghiilor, de obicei de către un dermatofit sau o specie Candida. Infecțiile unghiei fungice sunt localizate adânc sub unghie în cuticula la care tratamentele aplicate topic nu sunt în măsură să pătrundă în cantități suficiente. Tabletele pot, rareori, să provoace hepatotoxicitate, astfel încât pacienții sunt avertizați în acest sens și pot fi monitorizați cu teste ale funcției hepatice. Au fost studiate alternative la administrarea orală.
4. Clorhidratul de terbinafină poate induce sau agrava lupusul eritematos cutanat subacut. Persoanele cu lupus eritematos ar trebui să discute mai întâi posibilele riscuri cu medicul lor înainte de începerea terapiei.


Pachet si expediere:


HCL terbinafinăImaginea companiei:


Furnizor Terbinafine HCL

Terbinafine HCL Producător
Xi'an Fengzu Biological Technology Co., Ltd este unul dintre cei mai profesioniști China usp standard hidroclorură de terbinafină, producători de pulbere de terbinafină cu preț redus, pentru tot ceea ce ai nevoie de cele mai bune, prețuri, organice, 100% pure, natură și GMP usp factory usp pulbere standard de terbinafină, pulbere terbinafină cu preț redus, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Și bine ați venit la grosul en-gros și cantitate mare usp pulbere standard de terbinafină, pulbere terbinafină cu preț scăzut de la noi.


Anchetă