Banner
Acasă > Produse >> API-ul

L-tiroxina

L-tiroxina
Vorbeste acum

Detalii produs

Informații de bază despre L-Thyroxine

Nume: L-tiroxină (T4)

CAS: 51-48-9

Formula moleculară : C15H11I4NO4

Greutate moleculară: 776,87

Aspect: Pulbere albă

Puritate: 99% MIN

Formula structurala

93.gif

Beneficiile L-tiroxinei

1.Levotiroxina, de asemenea L-tiroxina sau T4, este o formă sintetică a hormonului tiroidian tiroxină, care este în mod normal secretată de celulele foliculare ale glandei tiroide. Este, de asemenea, utilizat pentru a trata deficitul de hormoni tiroidieni, și, ocazional, pentru a preveni reapariția cancerului tiroidian. Ca și omologul său secretat natural, levothyroxina este chimic în forma chirală L. Dextrotiroxina de droguri asociată (D-tiroxină) a fost utilizată în trecut ca tratament pentru hipercolesterolemia (niveluri crescute de colesterol), dar a fost retrasă din cauza efectelor secundare cardiace.

2.T4 / L-Thiroxina este pro-hormon, pe care corpul dumneavoastra il transforma in T3 doar la o rata necesara si astfel poate fi considerata ca fiind mult mai usoara si mai sigura decat T3.

3.L-Thiroxina este un arzător excelent de grăsimi, deoarece metabolismul dumneavoastră este foarte crescut în timp ce este pe el. Vă puteți permite să fiți un pic mai sloppier în dieta pre-concurs, deoarece va mai arde grasimea atunci când luați o mulțime de calorii din moment ce metabolismul dumneavoastră va fi înghițit.

4. L-Thyroxine este utilizat pe scară largă de către culturisti și dependenți de fitness pe ciclul de dinainte de competiție pentru a obține o ușurare, de asemenea folosită de oameni suprasolicitați pentru a reduce greutatea. Ea crește metabolismul și produce efecte stimulative generale. Cu toate acestea, această substanță ar trebui utilizată cu înțelepciune.


Funcția de L-tiroxină

Utilizat pentru a trata hipotiroidismul și este tratamentul de alegere pentru pacienții cu hipotiroidism, care necesită adesea terapie hormonală tiroidă pe toată durata vieții. Acesta poate fi, de asemenea, utilizat pentru tratarea goitervia abilitatea sa de a reduce hormonul tiroidian care stimuleaza hormonul (TSH), un hormon care este considerat inducerea gurii. Levothyroxina este de asemenea utilizată ca terapie intervențională la pacienții cu boală tiroidiană nodulară sau cancer tiroidian pentru suprimarea secreției hormonului stimulator tiroidian (TSH).


Transport și pachet

L-Thyroxine


Companie

L-Thyroxine Supplier

L-Thyroxine ManufacturerXi'an Fengzu Biologic Technology Co, Ltd este una dintre profesionale China usp praf standard levothyroxine, cel mai bun preț vrac 99% l-thyroxine producători, pentru tot ce aveți nevoie de cele mai bune, prețul, organice, 100% pur natura, GMP fabrică usp standard levothyroxine pulbere, cel mai bun preț în vrac 99% l-thyroxină, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Și bun venit la en-gros și în cantitate mare usp standard levothyroxine pulbere, cel mai bun preț vrac 99% l-tiroxină de la noi.Anchetă