Banner
Acasă > Produse >> API-ul

dienogest

dienogest
COA din Dienogest
Vorbeste acum

Detalii produs

Informații de bază ale Dienogest Powder

Nume produs: Dienogest

Alt nume: Dienogestrel

Sinonime: M-18575, MJR-35, SH-660, STS-557, ZK-37659; 17α-cianometil-17β-hidroxi-estra-4,9 (10) -dien-3-onă; 17-hidroxi-3-oxo-19-nor-17α-pregna-4,9-dien-21-nitril

Specificație: 99%

Aspect: Pulbere albă

CAS: 65928-58-7

Masa molară: 311,42 g / mol

MF: C20H25NO2

MW: 311.422

Punctul de topire: 210-215 ℃

Punctul de fierbere: 549 ° C (1.020 ° F)

Formula structurala:

Dienogest.png


Introducerea Dienogest Powder

Dienogest este un progestin sau un progestogen sintetic din grupa 19-nordestosterone. Este disponibil în combinație cu estradiol valerat (ca Natazia, Qlaira) sau etinilestradiol (ca Valette) pentru utilizare ca contraceptiv oral și ca atare (ca Visanne, Dinagest) pentru tratamentul endometriozei în Europa, Australia și Japonia. Deși este disponibil în combinație cu estrogenul ca contraceptiv în Statele Unite, dienogestul nu este disponibil în această țară de unul singur. În plus față de efectele sale progestogene, dienogestul are activitate antiandrogenă și, în consecință, poate îmbunătăți simptomele androgene precum acneea. Este un progestin non-etinilat care este înrudit structural cu testosteronul.


Utilizări de Dienogest pulbere

Dienogestul este utilizat în principal ca contraceptiv în combinație cu etinilestradiol. Se administrează sub formă de tabletă care conține 2 mg de dienogest și 30 μg de etinilestradiol. Dienogest este, de asemenea, disponibil într-o pilulă contraceptivă orală quadripazică combinată cu estradiol valerat, comercializat sub denumirea de Natazia în Statele Unite și Qlaira în unele țări europene și Rusia. Această formulare este, de asemenea, aprobată pentru tratamentul sângerărilor menstruale grele.


Efectele secundare ale Dienogest

Efectele adverse asociate cu dienogest sunt aceleași cu cele așteptate de un progestogen. Acestea includ creșterea în greutate, creșterea tensiunii arteriale, sensibilitatea sânilor și greață. Nu produce efecte secundare androgenice și are un efect redus asupra parametrilor hemostatici metabolici și lipidici.


Transport și Depozitare


Dienogest pulbere


Imaginea companiei


Furnizorul de pulberi Dienogest

Dienogest Producător de pudră

Anchetă