Banner
Acasă > Produse >> Materii prime cosmetice

Pulbere de acid tranexamic

Pulbere de acid tranexamic
COA de acid tranexamic
Vorbeste acum

Detalii produs

Informatii de baza

numele produsuluiPulbere de acid tranexamicAlt numeAcid tranexamic
Specificație99%Aspectpulbere albă cristalină
Formulă molecularăC 8 H 15 NO 2Greutate moleculară157.21
CAS NR.1197-18-8EINECS NR.214-818-2
Service OEMCapsula sau pastileleStandardEP 9. 0
SolubilApăcertificăriISO, halal, FDA
Formula structuralatranexamic acid powder


Pulberea de acid tranexamic este un medicament utilizat pentru a trata sau a preveni pierderea excesivă de sânge cauzată de traume majore, hemoragii postpartum, intervenții chirurgicale, extracția dinților, hemoragii și menstruație excesivă. De asemenea, este utilizat pentru angioedem ereditar. Poate fi luat pe cale orală sau intravenos.


Beneficii


Sângerare menstruală

Acidul tranexamic își exercită efectul antifibrinolitic blocând reversibil situsurile de legare ale lizinei pe moleculele plasminogene. Inhibă activatorul plasminogenului endometrial, prevenind astfel fibrinoliza și descompunerea cheagurilor de sânge.

Este utilizat ca tratament non-hormonal de primă linie pentru sângerare uterină disfuncțională și sângerare masivă asociată cu fibroamele uterine. Aspectul histologic al necrozei feminine tratate cu aceasta nu este diferit de incidența spontană a trombozei.


2. Operație ortopedică

Acidul tranexamic poate fi utilizat în chirurgia plastică pentru a reduce pierderile de sânge. A dovedit o valoare în curățarea câmpului chirurgical și în reducerea pierderilor de sânge înainte și după operație. Hemoragii reduse și transfuzii de sânge. Este frecvent utilizat în chirurgia de înlocuire a articulațiilor.


3. Trauma

Acidul tranexamic trebuie luat în considerare la pacienții cu traumatisme hemoragice.


4. Dentar

Pentru pacienții cu timp de extracție îndelungat, acesta poate fi, de asemenea, utilizat în câmpul stomatologic ca o apa de gură 5% după extracție sau intervenție chirurgicală.

Anchetă