Banner
Acasă > Produse >> API-ul

Sulfat de tianeptină

Sulfat de tianeptină
Lista produselor FZBIOTECH
Vorbeste acum

Detalii produs

Informații de bază despre sulfatul de tianeptină
Nume produs: Sulfat de tianeptină
Sinonime: Tianeptin-sulfat (tiazepin-11-ilamino) heptanoic Semisulfat acid monohidrat Tianeptin Semisulfat monohidrat 7 - [(3-Cloro-6,11- dihidro- 6- metil- 5,5- dioxidodibenzo [c, f] , 2] tiazepin-11-il) amino] heptanoic (2: 1: 2), hemisulfat de tianeptină monohidrat (THM); 7 - [(3-clor- 11-dihidrodibenzo [c, f] [1,2] tiazepin-11-il) amino] heptanoic (2: 1: 2)
MF: C42H56CI2N4O14S3
MW: 1008,01344
Aspect: Pulbere cristalină albă
Puritate: Mai mult de 98%
Test: HPLC
CAS: 1224690-84-9
Furnizor: FZBIOTECH

Introducerea sulfatului de tianeptină
Sarea tianeptină este o sare îmbunătățită a Tianeptinei. Nu este higroscopic, astfel încât manipularea pulberii este mult mai ușoară. Deoarece nu este atât de ușor absorbită și excretată din organism, sarea sulfat permite o eliberare mai controlată a Tianeptinei pe perioade mai lungi. În loc să trebuiască să se administreze doze de trei ori cu efecte de vârf rapide și cu efecte în scădere rapidă, sarea sulfat permite pentru o doză menținerea concentrațiilor plasmatice în organism mult mai mult decât sarea de sodiu. Aceste caracteristici îmbunătățite fac din Tianeptin Sulfat un nou aditiv.

Beneficiile sulfatului de tianeptină
Sulfatul de tianeptină nu numai că a avut un efect antidepresiv bun și că reacțiile adverse au fost semnificativ mai mici decât medicamentele triciclice antidepresive convenționale, că nici un efect advers asupra sistemului cardiovascular, sângelui, funcțiilor hepatice și renale nu a fost rănit și nici nu am un efect calmant. Tianeptina nu este eficientă numai pentru depresie și nevroză depresivă, alcoolismul cronic și depresia după consumul de alcool este de asemenea eficientă. Utilizarea pe termen lung poate preveni recidiva.

Pachet & Livrare
Livrare: Transport maritim / aerian si International Express
Timp de livrare: 2-3 zile lucrătoare după plată
Ambalaj: 1-5 kg / Geantă din aluminiu, dimensiune: 22cm (Lățime) * 32cm (Lungime)
15-25kg / Tambur, dimensiune: 38cm (Diametru) * 50cm (Înălțime)
Depozitare: ferit de lumină puternică și căldură.
Perioada de valabilitate: 24 luni

Glutathione.jpg

Glutathione.jpg


Imaginea companiei:

Glutathione.jpg


Glutathione.jpg

Anchetă