Banner
Acasă > Produse >> API-ul

Clorhidrat de tetracaină

Clorhidrat de tetracaină
Lista de produse FZBIOTECH
Vorbeste acum

Detalii produs

Informații de bază ale clorhidratului de tetracaină
Nume produs: Clorhidrat de tetracaină
Alt nume: Tetracaine HCL pulbere
Sinonime: HIDROCHLORIDE ȘI OCAINĂ; HIDROCHLORIDE DE INTERCAINĂ; HIDROCHLORIDE DE MEETHOBALM; 2- (DIMETILAMINO) ETHYL 4- (N-BUTILAMINO) (DIMETILAMINO) HIDROCHLORIDE DE ESTER ESTER; 4- [BUTILAMINO] ACID BENZOIC-2- [DIMETILAMINO] HIDROCHLORIDE DE ESTER ETIL; ESTER DE DIMETILAMINOBENZOIC ACID DIMETILIAMAMETETILIC
Formula moleculară: C15H25ClN2O2
Greutate moleculară: 300,82
Aspect: pulbere albă cristalină
Spec .: 99%
CAS: 136-47-0
EINECS: 205-248-5
Furnizor: FZBIOTECH
Formula structurala:
Tetracaină hcl

Introducerea clorhidratului de tetracaină
Clorhidratul de tetracaină (TCH) este unul dintre anestezicele locale puternice. Un studiu cinetic al oxidării clorhidratului de tetracaină de N-clorobenzenesulfonamidă de sodiu (cloramină-B sau CAB) a fost efectuat în mediu HClO4 la 303 K. Rata arată dependența de prim ordin, arată dependența de ordin fracțional și este de sine. guvernarea concentrației de acid. Scăderea constantei dielectrice a mediului, prin adăugarea de metanol, a crescut rata. Variația rezistenței ionice și adăugarea de benzensulfonamidă sau NaCl nu au un efect semnificativ asupra vitezei. Reacția a fost studiată la diferite temperaturi și parametrii de activare au fost evaluați. Stoechiometria reacției s-a dovedit a fi 1: 5 și produsele de oxidare au fost identificate prin analiza spectrală. Acidul liber conjugat C6H5SO2NHCl al CAB este postulat ca specie oxidantă reactivă. Rezultatele observate au fost explicate printr-un mecanism plauzibil și s-a dedus legea ratei aferente.

Utilizări ale clorhidratului de tetracaină
O revizuire sistematică a investigat tetracaina pentru utilizare în secțiile de urgență, în special pentru începerea liniilor intravenoase la copii, având în vedere proprietățile sale analgezice și de economisire a costurilor. Cu toate acestea, nu a găsit o îmbunătățire a canulărilor din prima încercare.
Tetracaina este T în TAC, un amestec de 5 până la 12% tetracaină, 0,05% adrenalină și 4 sau 10% clorhidrat de cocaină utilizat în chirurgia urechii, nasului și gâtului și în secția de urgență, unde este necesară o amortizare rapidă a suprafeței, mai ales când copiii au fost răniți în ochi, ureche sau alte locații sensibile.

Pachet si livrare
Livrare: Transport maritim / aerian și International Express
Timp de expediere: 2-3 zile lucrătoare după plată
Pachet: 1-5 kg / pungă folie de aluminiu, dimensiune: 22cm (lățime) * 32cm (lungime)
15-25kg / tambur, dimensiune: 38cm (diametru) * 50cm (înălțime)
Depozitare: Lăsat departe de lumină puternică și căldură.
Perioada de valabilitate: 24 de luni

Tetracaine Hydrochloride.jpg

Tetracaine hcl.jpg


Imaginea companiei:


Anchetă