Banner
Acasă > Produse >> Ulei de plante >> Ulei esențial

utilizări de ulei esential de menta Ulei de frunze de spearmint

Ulei de frunze de spearmint
Lista de ulei FZBIOTECH
Vorbeste acum

Detalii produs

Ulei de frunze de spearmint este obținut din planta verde strălucitor Mentha spicata, iar numele său este derivat din faptul că a subliniat, frunze în formă de suliță. Spearmint este, de asemenea, menționată ca Garden Spearmint, Green Mint, Fish Mint, Menta Maicii Domnului, Spire, Verde, Miel, și Mazăre. Spearmint este cunoscut sub numele de menta, respirație-freshening agent aromatizant utilizat în produsele de igienă orală - inclusiv guma și bomboane - care lasă o senzație rece, furnicături care lasă gura senzație curată. Considerat a fi cel mai vechi de Monetării, de secole Spearmint a fost folosit pentru beneficiile sale digestive, de multe ori fiind servit cu sau după mese pentru a preveni sau scuti de gaze, balonare, greață, și indigestie. Planta Spearmint a început să fie utilizate în medicina ayurvedică în același scop, dar pentru a calma, de asemenea, probleme ale pielii și dureri de cap.


Infromation de bază

Nume produs

Ulei de frunze de spearmint

Alt nume

Ulei de spearmint

Specificaţie

≥80% Carvone

Aspectul

Lichid galben pal

Eşantion

Oferta gratuita 20ML

Serviciu OEM

da

Metoda de extracție

Distilare a aburului

Partea de plante

Frunze

Origine

China

Certificari

ISO, Halal, FDA

Furnizor

FZIBOTECH

Grad

Produse alimentare și cosmetice

Ulei de frunze spearmint este extras prin abur distilarea topuri înflorire. Ea are o aromă similară cu ulei de mentă, dar este ușor mai dulce și este de culoare galben pal la verzui. Acesta a fost folosit în industria farmaceutică ca o aromă în pasta de dinti, precum și în ceai și gumă de mestecat.


Beneficii

1.Spearmint Essential Oil este considerat a ajuta la dezvăluie un nou strat de piele, crescând astfel rezistența și elasticitatea pielii.

2.It se spune că ajută la reducerea congestiei nazale cauzate de acumularea excesivă de flegmă și mucus în nas și gât, promovând astfel respirația mai ușoară.

3.Spearmint Oil de calitate anti-inflamatorie este cunoscut pentru a se răcească roșu, umflate, și mâncărime a pielii pentru a ajuta la reducerea senzatiilor de inflamatie.

4.It a fost folosit în mod tradițional pentru a sprijini funcțiile digestive. Ca un emmenagogue, este, de asemenea, uneori folosit pentru a aborda probleme menstruale, ar fi perioade neregulate sau pierdute.

Spearmint Oil.jpg

Funcţia

Încercați să combinați uleiul nostru de țizoare cu uleiul nostru de masaj și de a crea un masaj minunat înălțător de aromoterapie spearmint - perfect pentru zilele calde de vară. Ceaiul făcut din frunzele de mentha spicata longifolia sunt folosite pentru a trata febra, dureri de cap și tulburări digestive. Terapeuții utilizează ulei spearmint pentru sale antiemetice, antispasmodice, carminative, diuretice, stimulent, restaurative, și proprietăți stomacale - dar ar trebui să fie utilizate numai în cantități mici. Citiți mai multe despre proprietăți.


Certificat de analiză

Aspectul:

lichid galben deschis sau galben-verde

Miros:

cu aromă proaspătă dulce de țăar

Densitaterelativă:

0.92-0.937

Indicele de refracție:

1.485-1.491

Rotație optică:

-45°--60°

Solubilitate:

1ml solubil în etanol 2ml 75%

Metale grele:

Negativ

Conţinut:

Carvone≥80%

FZBIOTECH Package

Spearmint Oil Price.jpg


Anchetă

You Might Also Like