Banner
Acasă > Produse >> monomer

Extract de placentă de oaie

Extract de placentă de oaie
Lista de produse FZBIOTECH
Vorbeste acum

Detalii produs

Informatii de baza

numele produsului

Extract de placentă de oaie

Alt nume

Praf Placenta de oaie

Specificație

70% proteine

Aspect

Pulbere galben brun

Probă

Ofertă gratuită

Tipul de extracție

Extragerea solventului

Standard

CP 2015

certificări

ISO,halal, FDA

Furnizor

FZBIOTECH

calitate

Alimentare și medicale


Introducere

Placenta de ovine este bogată în nutrienți, factori de creștere și citokine bio-active. Se bazează pe aceste bio-esențiale pentru a dezvolta o nouă viață. Studiile științifice au descoperit că placenta conține un nivel ridicat de proteine ​​speciale (proteine ​​placente), unele dintre ele promovează creșterea celulelor, unele reglează secreția hormonală, iar unele dintre ele consolidează sistemul nostru imunitar.


Funcţie

1. Extractul de Placenta de oaie poate preveni infertilitatea feminină, avortul, precoce.

2. Extractul de Placenta de oaie poate regla endocrina feminină, cuprinzător și eficient pentru a îmbunătăți pielea umană, frumusețea, albirea pielii, îmbunătățirea elasticității pielii, până la petele întunecate, prevenirea ridurilor, a vergeturilor și a îmbătrânirii.

3. Extractul de Placenta de oaie poate crește producția de spermă masculină, îmbunătățind infertilitatea (atât bărbați, cât și femei).

4. Extractul de Placenta de oaie poate îmbunătăți sistemul imunitar, pentru a amâna menopauză feminină, sindromul menopauzei.

5. Extractul de Placenta de Ovine poate ajusta hormonii de echilibru, poate crește producția de sânge, poate îmbunătăți anemia, poate spori viabilitatea celulelor, recuperarea post-natală accelerată.

6. Extractul de Placenta de oaie poate favoriza dezvoltarea sânilor, sânii cu afecțiune postpartum pentru a reface puternic.

7. Extractul de Placenta de oaie are efect anti-alergie și anti-tumori.

8. Extractul de Placenta de Oaie poate îmbunătăți memoria.


Raport de testare alExtract de placentă de oaie

sheep placenta extract

Anchetă