Banner
Acasă > Produse >> monomer

Sánátate Beneficii de resveratrol resveratrol

resveratrol
Lista produselor FZBIOTECH
Vorbeste acum

Detalii produs

Informații de bază despre Resveratrol

Spec .: 50%, 98%, 99% prin HPLC

Aspect: Pulbere cristalină albă

CAS nr .: 501-36-0

Formula moleculară: C14H12O3

Greutate moleculară: 228,24


Funcția de Resveratrol

Resveratrolul a câștigat multă atenție pentru beneficiile raportate de antiaging și combaterea bolilor. Cercetările timpurii, efectuate în cea mai mare parte în tuburi de testare și la animale, sugerează că resveratrolul ar putea ajuta la protejarea organismului împotriva unui număr de boli, printre care: bolile cardiace. Resveratrolul ajută la reducerea inflamației, previne oxidarea LDL colesterolului "rău" și face mai dificilă reținerea trombocitelor și formarea cheagurilor care pot duce la un atac de cord. Cancer. Resveratrolul se consideră că limitează răspândirea celulelor canceroase și declanșează procesul de deces al celulelor canceroase (apoptoza). Boala Alzheimer. Resveratrolul poate proteja celulele nervoase de deteriorări și acumularea plăcii care poate duce la boala Alzheimer. Diabet . Resveratrolul ajută la prevenirea rezistenței la insulină, o condiție în care organismul devine mai puțin sensibil la efectele hormonului de scădere a glicemiei, insulină. Rezistența la insulină este un precursor al diabetului.

Studiile efectuate de Rodent sugerează că resveratrolul ar putea chiar să ajute împotriva unora dintre efectele unui stil de viață nesănătoasă și să ducă la creșterea longevității. Șoarecii tratați cu resveratrol, hrăniți cu o dietă bogată în calorii, au trăit mai mult timp decât șoarecii cărora nu li sa administrat resveratrol. Șoarecii protejați cu resveratrol au alimentat o dietă bogată în calorii din problemele de sănătate legate de obezitate prin imitarea efectelor restricțiilor calorice.

1. Resveratrolul este o componentă activă extrasă din Huzhang (Polygonum cuspidatum), care este în principal răspândită în China.
2. Este un fenol antioxidant și un vasodilatator puternic care inhibă sinteza trigliceridelor serice, peroxidarea lipidică și agregarea plachetară.
3. Se utilizează pe scară largă pentru tratamentul bolii vaselor de sânge, cum ar fi ateroscleroza și hiperlipidemia.
4. În plus, are activitate anti-virus și anti-inflamatorie, poate trata infecțiile microbiene acute și hepatitele virale, etc.


Certificat de analiză

Resveratrol.jpg

Pachet & Livrare

Livrare: Transport maritim / aerian si International Express                                                                                 

Timp de livrare: 2-3 zile lucrătoare după efectuarea plății
Ambalaj: 1-5 kg / Geantă din aluminiu, dimensiune: 22cm (Lățime) * 32cm (Lungime)

15-25kg / Tambur, dimensiune: 38cm (Diametru) * 50cm (Înălțime)

Depozitare: ferit de lumină puternică și căldură.

Perioada de valabilitate: 24 luni

Resveratrol

Imaginea companiei

Xi'an Fengzu Biologice Technology Co, Ltd este unul dintre producătorii profesională China resveratrol, pentru tot ce aveți nevoie de cele mai bune, prețul, organic, 100% pure, natura, și GMP resveratrol fabrica, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Bine ati venit la resveratrol, resveratrol, resveratrol, resveratrol 99%, 501-36-0, resveratrol 50%, resveratrol 95%, resveratrol pulbere de la noi.

Anchetă