Banner
Acasă > Produse >> Ulei vegetal >> Ulei esential

beneficii de ulei esential de patchouli Ulei de paquii

Ulei de paquii
Lista de ulei FZBIOTECH
Vorbeste acum

Detalii produs

Informații de bază despre uleiul de patchouli

Origine: China, Indonezia
Aspect: lichid roșu maro
Metoda de extracție: Distilarea cu abur
Partea din plante: Frunze
Conținut: alcool patchouli, pogostone
Nr. CAS: 8014-09-3,84238-39-1
EINECS NR .: 282-493-4


Introducerea uleiului de patchouli

Uleiul de pațuli este fabricat din frunze de patchouli și ramuri de patchouli. Uleiul inițial de patchouli este extras prin distilare cu abur și prelucrare rafinată. Proporția de materii prime și de ieșire 2% -3,5%. uleiul de patchouli are o istorie de aplicare largă, ca o aplicație farmaceutică, make-up, parfum și industrială.


Funcția de ulei de patchouli

1. Beneficiile de sănătate ale uleiului esențial de patchouli pot fi atribuite proprietăților sale ca antiseptice, antidepresive, antiflogice, afrodisiace, astringente, deodorante, diuretice, febrifuge, insecticide, cicatrisante, citophylactice, fungicide, substanțe sedative și tonice.
2. Proprietățile insecticide și de repulsie împotriva insectelor acestui ulei au fost cunoscute de mai mulți ani, în special deoarece au fost folosite în protecția hainelor și țesăturilor de insecte. Pe măsură ce istoria a avansat, au fost descoperite mai multe beneficii pentru sănătatea uleiului esențial de patchouli.


Graficul fluxului

Patchouli Oil.jpg


Aplicarea uleiului de patchouli

1. Este eficient pentru infecții fungice și bacteriene și este de mare ajutor pentru mușcăturile de insecte. Cu proprietățile sale diuretice excelente, este eficientă în combaterea retenției de apă și în descompunerea celulitei, atenuarea constipației și reducerea supraponderalității. De asemenea, poate fi folosită ca un agent de respingere a insectelor și este utilizată și ca suport pentru rezolvarea dependenței de substanțe.
2. Uleiul de patchouli are un efect de impamantare și echilibrare asupra emoțiilor și elimină letargia, în timp ce ascuțesc inteligența, anxietatea și depresia de luptă. Se spune, de asemenea, că se creează o atmosferă amoroasă.
3. Pe piele, acest ulei este unul dintre cele mai active și este un regenerator delicat al țesuturilor, care ajută la stimularea creșterii celulelor pielii noi. În vindecarea rănilor, nu numai că promovează vindecarea mai rapidă, ci ajută la prevenirea cicatrizării urinare atunci când vindecă rănile.
4. Uleiul de patchouli este foarte eficient în tratarea pielii excesive, crăpate și deshidratate și este utilizat pentru a trata eczeme, ulcere, acnee, răni, orice infecție fungică, precum și tulburări ale scalpului.
5. Mai mult, are o mare acțiune de dezodorizare și ajută la senzație de căldură și deranjare, în timp ce răcește inflamațiile și asistă la vindecarea rănilor.


COA din uleiul de patchouli

COA of Patchouli Oil

Transport și depozitare

Livrare: Transport maritim / aerian si International Express
Timp de livrare: 2-3 zile lucrătoare după efectuarea plății
Pachet: 30ml / 50ml / 100ml: sticle de sticlă de chihlimbar, 1kg / 5kg: tambur din aluminiu
25kg: cilindru din plastic (30cm * 26cm * 42cm), 180kg: tambur de fier (56cm 2 * 90cm)
Depozitare: ferit de lumină puternică și căldură.
Perioada de valabilitate: 24 luni

pure Patchouli Oil.jpg

Patchouli Oil price.jpg


Companie

Xi'an Fengzu Biologic Technology Co, Ltd este una dintre profesionale de ulei de patchouli din China, producătorii de uleiuri esențiale de patchouli, pentru tot ce aveți nevoie de cel mai bun, prețul, organic, 100% pur, natura, și GMP ulei de patchouli din fabrică, ulei esențial de patchouli , vă rugăm să ne contactați. Și bun venit la en-gros de ulei de patchouli, ulei de patchouli, ulei de patchouli pogostone, ulei de patchouli, ulei de patchouli indonesia, 8014-09-3, ulei de patchouli, ulei de patchouli, 84238-39-1.

Anchetă