banneer
Acasă > Produse >> Ulei vegetal >> Ulei esential

beneficii de ulei esential de patchouli Ulei de paquii

Ulei de paquii
COA din uleiul de patchouli
Vorbeste acum

Detalii produs

Informații de bază despre uleiul de patchouli

Origine: China, Indonezia
Aspect: lichid roșu maro
Metoda de extracție: Distilarea prin aburi
Partea de plante: frunze
Conținut: alcool patchouli, pogostone
Nr. CAS: 8014-09-3,84238-39-1
EINECS NR .: 282-493-4


Introducerea uleiului de patchouli

Uleiul de paquouli este fabricat din frunze de patchouli și ramuri de patchouli. Uleiul inițial de patchouli este extras prin distilare cu abur și prelucrare rafinată. Proporția materiilor prime și a produselor extrase 2% -3,5%. uleiul de patchouli are o istorie de aplicare largă, ca o aplicație farmaceutică, make-up, parfum și industrială.


Funcția de ulei de patchouli

1. Beneficiile de sănătate ale uleiului esențial de patchouli pot fi atribuite proprietăților sale ca antiseptice, antidepresive, antiflogice, afrodisiace, astringente, deodorante, diuretice, febrifuge, insecticide, cicatrisante, citophylactice, fungicide, substanțe sedative și tonice.
2. Proprietățile insecticide și de respingere a insectelor acestui ulei au fost cunoscute de mai mulți ani, în special deoarece au fost folosite în protecția hainelor și țesăturilor de insecte. Pe măsură ce istoria a avansat, s-au descoperit mai multe beneficii de sănătate ale uleiului esential de patchouli.


Diagrama fluxurilor

Patchouli Oil.jpg


Aplicarea uleiului de patchouli

1. Este eficient pentru infecții fungice și bacteriene și este de mare ajutor pentru mușcăturile de insecte. Cu proprietățile sale diuretice excelente, este eficient în lupta împotriva retenției de apă și pentru a rupe celulita, pentru a reduce constipația și a ajuta la reducerea excesului de greutate. Ar putea fi, de asemenea, utilizat ca un agent de respingere împotriva insectelor și este, de asemenea, utilizat ca un suport pentru tratarea dependenței de substanțe.
2. Uleiul de patchouli are un efect de impamantare și echilibrare asupra emoțiilor și elimină letargia, în timp ce ascuțesc inteligența, anxietatea și depresia de luptă. Se spune, de asemenea, că se creează o atmosferă amoroasă.
3. Pe piele, acest ulei este unul dintre cele mai active și este un regenerator excelent al țesuturilor, care ajută la stimularea creșterii celulelor pielii noi. În vindecarea rănilor, nu numai că promovează vindecarea mai rapidă, dar ajută la prevenirea cicatrizării urinare atunci când vindecă rănile.
4. Uleiul de patchouli este foarte eficient în tratarea pielii excesive, crăpate și prea deshidratate și se utilizează pentru a trata eczeme, ulcere, acnee, răni, orice infecție fungică, precum și tulburări ale scalpului.
5. Mai mult, are o mare acțiune de dezodorizare și ajută la senzație de căldură și deranjare, în timp ce răcește inflamațiile și ajută la vindecarea rănilor.


Transport și depozitare

Livrare: Transport maritim / aerian si International Express
Timp de livrare: 2-3 zile lucrătoare după efectuarea plății
Pachet: 30ml / 50ml / 100ml: sticle de sticlă de chihlimbar, 1kg / 5kg: cilindru din aluminiu
25kg: cilindru din plastic (30cm * 26cm * 42cm), 180kg: tambur de fier (56cm 2 * 90cm)
Depozitare: păstrat departe de lumină puternică și căldură.
Perioada de valabilitate: 24 luni

Patchouli Oil.jpg

Patchouli Oil.jpg


Companie

Patchouli Oil.jpg

Patchouli Oil.jpg




Xi'an Fengzu Biologice Technology Co, Ltd este unul dintre profesionale de ulei de patchouli China, producătorii de uleiuri esențiale patchouli, pentru tot ce aveți nevoie de cele mai bune, pret, organic, 100% pur natura, și GMP fabrică ulei de patchouli, ulei esential de patchouli , vă rugăm să ne contactați. Și bine ați venit la en-gros de ulei de patchouli, ulei de patchouli, ulei de patchouli, ulei de patchouli, ulei de patchouli din Indonezia, 8014-09-3, ulei de patchouli, ulei de patchouli, 84238-39-1.

Anchetă