Banner
Acasă > Produse >> Ulei de plante >> Ulei esențial

ulei de oregano beneficii Ulei pur de oregano

Ulei pur de oregano
Lista de ulei FZBIOTECH
Vorbeste acum

Detalii produs

Infromatie de baza

numele produsului

Ulei pur de oregano

Alt nume

Ulei de oregano

Specificație

70% carvacrol

Aspect

Lichid roșu maro

Probă

20 Ofertă ML gratuită

Service OEM

da

Metoda de extracție

Distilare cu abur

Partea plantelor

Frunze

Origine

China

certificări

ISO, cușer, FDA

Furnizor

FZIBOTECH

calitate

Alimente și cosmetice


Uleiul pur de oregano este extras din lăstarii și frunzele oreganului. este o plantă cu flori din aceeași familie ca menta. Uleiul de oregano este obținut din frunzele și lăstarii plantelor uscate în aer și, deși este originar din Europa, acum se găsește peste tot în lume. După uscare, uleiul este extras și concentrat prin distilare cu abur.


constituenţi

Ingredienți de oregano după cum urmează: Carvacrol, Timol, γ-Terpinen și p-Cymene


BENEFICII

1. Carvacrolul și timolul sunt responsabili pentru puternica activitate anti-grăsime și antibacteriană a uleiurilor esențiale. Ele suprimă bacteriile dăunătoare care pot provoca boli și infecții. Uleiul poate folosi anti-inflamatoare anti-inflamatoare, medicamente pentru tuse și tratamente pentru unghii, și poate, de asemenea, ameliora psoriazisul.

2. Uleiul de oregano are efect anti-oxidant, care poate combate aspectul îmbătrânirii, ceea ce duce la pielea care arată netedă și limpede.

3. Uleiul de oregano relaxează și elimină acumularea de mucus și spută, ceea ce întărește sistemul imunitar și îmbunătățește eficiența respiratorie.


utilizări

1. Pe piele: Pentru afecțiuni sau infecții ale pielii, diluați cu ulei de măsline la o concentrație de 5 ml de ulei de măsline pe picătură de ulei de oregano, apoi aplicați pe zona afectată.

2. Dacă doriți să luați ulei de oregano oral, îl puteți picura într-un pahar (2 37 ml) de apă, gargarați și apoi înghițiți-l.

3. Se diluează cu ulei de măsline la un raport de o picătură de ulei de oregano la o picătură de ulei de măsline. Puneți 2 picături din această diluție sub limbă, țineți-o acolo câteva minute, apoi clătiți cu apă.


Raport de testarede ulei de oregano

Oregano Oil

FZBIOTECH Package

Oregano Oil price.jpg


Anchetă