Banner
Acasă > Produse >> Ulei de plante >> Ulei esențial

ulei de oregano beneficii Ulei de oregano pur

Ulei de oregano pur
Lista de ulei FZBIOTECH
Vorbeste acum

Detalii produs

Atât planta și uleiul esențial de Oregano au fost folosite din cele mai vechi timpuri în scopuri medicinale. Medicii greci, inclusiv Hippocrates și Maimonides prescris-o pentru proprietățile sale antiseptice, dezinfectare, și imun-stimularea, precum și pentru beneficiile generale de sănătate a promovat. Datorită proprietăților sale antibacteriene, a fost folosit nu numai pentru a conserva alimente, dar, de asemenea, pentru a trata rănile și infecțiile pielii. Beneficiile sale curative au fost recomandate pentru probleme digestive, dureri de cap, muscaturi de insecte, și pentru ameliorarea răcelilor comune. Pentru efectele sale cathartice, a fost, de asemenea, folosit ca un laxativ.


Infromation de bază

Nume produs

Ulei de oregano pur

Alt nume

Ulei de oregano

Specificaţie

70% carvacrol

Aspectul

Lichid roșu maro

Eşantion

Oferta gratuita 20ML

Serviciu OEM

da

Metoda de extracție

Distilare a aburului

Partea de plante

Frunze

Origine

China

Certificari

ISO, Halal, FDA

Furnizor

FZIBOTECH

Grad

Produse alimentare și cosmetice


Ulei de oregano pur este extras din muguri și frunze de oregano. este o plantă cu flori din aceeași familie ca menta. Ulei de oregano este fabricat din frunze și lăstari de plante uscate la aer și, deși este originar din Europa, este acum găsit peste tot în lume. După uscare, uleiul este extras și concentrat prin distilare cu abur.


Elementele constitutive

Oregano ingrdients după urmează:Carvacrol, Timol, γ-Terpinene și p-Cymene


Beneficii

1.Carvacrol și timol sunt responsabile pentru activitatea puternică anti-grăsime și antibacteriană a uleiurilor esențiale. Ele suprimă bacteriile dăunătoare care pot provoca boli și infecții. Uleiul poate folosi analgezice antiinflamatoare, medicamente pentru tuse și tratamente pentru pecinginea unghiilor și poate ameliora psoriazisul.

2.It are efect anti-oxidant, care poate combate aspectul îmbătrânirii, ceea ce duce la o piele care arată netedă și clară.

3.Pure Ulei de oregano relaxeaza si elimina acumularea de mucus si spututa, care intareste sistemul imunitar si imbunatateste eficienta respiratorie.


Utilizează

1.Pe piele: Pentru afecțiuni ale pielii sau infecții, se diluează cu ulei de măsline la o concentrație de 5 ml de ulei de măsline per picătură de ulei de oregano, apoi se aplică în zona afectată.

2.Dacă doriți să luați ulei de oregano pe cale orală, îl puteți picura într-un pahar (237 ml) de apă, gargară și apoi înghițiți-l.

3.Se diluează cu ulei de măsline la un raport de o picătură de ulei de oregano la o picătură de ulei de măsline. Se pun 2 picături din această diluție sub limbă, se țin acolo câteva minute, apoi se spală cu apă.


Raport de testarede ulei de oregano

pure Oregano Oil

FZBIOTECH Package

Oregano Oil price.jpg


Anchetă

You Might Also Like