Banner
Acasă > Produse >> Ulei de plante >> Ulei esențial

ulei de portocale pentru piele Ulei de portocale pur

Ulei de portocale pur
Lista de ulei FZBIOTECH
Vorbeste acum

Detalii produs

Infromare de bază 0010010 nbsp;

numele produsului

Ulei de portocale pur

Alt nume

Ulei de portocale

Specificație

≥ 90% limonen

Aspect

Lichid galben pal

Probă

20 Ofertă ML gratuită

Service OEM

da

Metoda de extracție

Presat la rece

Partea plantelor

Pieliță

Origine

China

certificări

ISO, cușer, FDA

Furnizor

FZIBOTECH

calitate

Alimente și cosmetice


Introducere 0010010 nbsp;

Uleiul de portocale oferă ameliorare atât de inflamația internă cât și externă cauzată de orice factori, cum ar fi ingestia de toxine, condimentele, infecția și efectele negative ale antibioticelor și ale altor medicamente.

Are o serie de beneficii pentru frumusețe. Crește producția de colagen, care este necesară pentru sănătatea pielii. Poate elimina liniile fine de pe piele.

Acest ulei de portocal descurajează formarea ridurilor și, prin urmare, întârzie îmbătrânirea. Promovează fluxul de sânge către piele și aduce o strălucire naturală.


Funcție 0010010 nbsp;

Este de natură antispasmodică și, prin urmare, este utilizat pe scară largă în tratarea spasmelor care provoacă mult disconfort, cum ar fi convulsii, tuse continuă, crampe musculare și diaree.

Uleiul de portocale dulce pentru organismul tău include, de asemenea, promovarea digestiei, ușurarea constipației și creșterea absorbției de vitamina C.

Inhibă creșterea microbiană și, astfel, sterilizează tăieturile și rănile. Aplicarea acestui ulei de portocal pe vătămare, îl protejează de infectarea cu bacteriile patogene și ciuperca.

Acest ulei de portocală oferă un efect liniștitor și răcoritor asupra minții și sufletului și reduce neliniștea și tensiunea.


Diagrama de ulei de portocale

pure Orange Oil.jpg

FZBIOTECH Package

Orange Oil price.jpg


Anchetă