banneer
Acasă > Produse >> Ulei vegetal >> Ulei esential

beneficii de ulei esential de smirnă Ulei de mir

Ulei de mir
Vorbeste acum

Detalii produs

Infromarea de bază a uleiului de mir

Origine: China, arabă
Aspect: lichid roșu maro
Metoda de extracție: Distilarea cu abur
Partea de plante: Rășină
Conținut: 99,9% ulei volatil
Nr. CAS: 9000-45-7,8016-37-3
EINECS NR .: 232-543-6


Introducerea uleiului de mir

Un copac mic, care este sursa de smirnă. Rășina gumică exudată de la răni din tulpină este mai întâi galben pal și apoi se solidifică cu un brun negru. Uleiul este ușor vâscos, galben până la portocaliu de culoare galbenă, cu un parfum balsamic, cald-picant. Uleiurile mai vâscoase, de culoare maro închis, pot fi extrase din rezinoide și uleiuri esențiale distilate, care sunt mai utile în aplicațiile de aromoterapie. Resinoidele de rezonanță sunt mai potrivite ca agenți de fixare a parfumurilor.


Aplicarea uleiului de mir

Mirul a fost folosit de secole ca ingredient în tămâie, parfumuri și pentru îmbălsămări și fumigații în Egiptul Antic. În tradiția populară a fost folosită pentru dureri musculare și în tencuieli reumatice. În China mo yao a fost folosit de la cel puțin 600B.C. Mai întâi ca o plantă și un stimulent pentru sânge. Uleiul de ulei, distilat din rășină, a fost folosit din timpurile grecești antice pentru a vindeca rănile.


Utilizarea uleiului de mir

Are proprietăți terapeutice care includ anticatrale, antiinflamatoare, antimicrobiene, antiflogice, astringente, balsamice, expectorante, antiseptice, fungicide, revitalizante, sedative, stimulative-digestive și tonice pulmonare, tonic-uterin (hormonogen) și afrodisiac. Una dintre cele mai potrivite modalități de a folosi smirna poate fi arderea rășinii brute pe cărbuni fierbinți, așa cum au făcut-o și ancienii. Acest ritual simplu va elibera o aromă distinctă și trasee sinuoase de tămâie parfumată care dețin o prezență misterioasă în cameră. Tăblițele curbate de tămâie arzătoare și smirnă au măsurat trecerea istoriei și au facilitat navigarea spirituală interioară și exterioară.


Diagrama fluxurilor

Myrrh Oil.jpg


Transport și depozitare

Livrare: Transport maritim / aerian si International Express
Timp de livrare: 2-3 zile lucrătoare după efectuarea plății
Pachet: 30ml / 50ml / 100ml: sticle de sticlă de chihlimbar, 1kg / 5kg: tambur din aluminiu
25kg: cilindru din plastic (30cm * 26cm * 42cm), 180kg: tambur de fier (56cm 2 * 90cm)
Depozitare: păstrat departe de lumină puternică și căldură.
Perioada de valabilitate: 24 luni

Myrrh Oil.jpg

Myrrh Oil.jpg


Comapny

Myrrh Oil.jpg

Myrrh Oil.jpg


Xi'an Fengzu Biologic Technology Co, Ltd este unul dintre profesionale ulei de smirnă din China, producător de uleiuri esențiale smirnă, pentru tot ce aveți nevoie de cele mai bune, prețul, organic, 100% pur, natura, GMP fabrica de ulei de mir, , vă rugăm să ne contactați. Și bine ai venit la en-gros de mare și ulei de cantitate mare de smirnă, ulei esențial de smirnă, ulei esențial de smirnă, tămâie și ulei de smirnă, ulei de miră ecologică, 9000-45-7, 8016-37-3, 232-543-6, ne.

Anchetă