Banner
Acasă > Produse >> Materii prime cosmetice

minoxidil pentru regenerarea parului Sulfat Minoxidil

Sulfat Minoxidil
Lista de produse cosmetice FZBIOTECH
Vorbeste acum

Detalii produs

Informatii de baza

numele produsuluiMatoxidil sulfatAlt numePulbere de sulfat de minoxidil
SpecificațieMai mult de 99%AspectPudră albă
Formulă molecularăC9H15N5O4SGreutate moleculară289.31
CAS NR.83701-22-8EINECS NR.635-997-7
StandardUSP sau PEcertificăriISO, halal, FDA
Service OEMdacalitateMedicale și cosmetice
Formula structuralaminoxidil sulfate

Minoxidil sulfat este un vasodilatator antihipertensiv și, de asemenea, pretinde că încetinește sau oprește căderea părului și favorizează creșterea părului. Printre alte tratamente de cădere a părului, acesta poate fi utilizat contra-tratament pentru tratarea alopeciei androgenice, dar dacă suferă modificări măsurabile, va dispărea în câteva luni după oprirea medicamentului.


Sulfatul de minoxidil a fost vândut inițial ca un medicament pentru hipertensiune și este cunoscut că are efecte secundare interesante ale creșterii creșterii părului uman sau, în unele cazuri, a căderii severe de păr. Tratamentele pentru căderea și căderea părului includ de obicei o soluție 5% concepută pentru bărbați și o soluție 2% concepută pentru femei.


Funcţie


Sulfatul de minoxidil este un medicament vasodilatant, ceea ce înseamnă că poate deschide vasele de sânge. Dezvoltat inițial pentru tratamentul hipertensiunii arteriale, de atunci a devenit popular ca medicament pentru tratarea primelor etape ale căderii părului, după ce medicii de îngrijire au observat o creștere a creșterii părului ca efect secundar. Se crede că pulberea de sulfat de minoxidil funcționează prin creșterea alimentării cu sânge a foliculilor de păr și promovarea dezvoltării părului. Acest medicament este de obicei disponibil la tejghea și poartă mai multe nume de marcă.


Raport de testare a sulfatului de Minoxidil

Minoxidil.jpg


Anchetă