Banner
Acasă > Produse >> Ulei de plante >> Ulei esențial

ulei esential de lavanda organice Ulei esential de lavanda pur

Ulei esential de lavanda pur
FZBIOTECH Ulei de lavandă
Vorbeste acum

Detalii produs

Uleiul pur de lavandă se obține prin distilarea uleiului de top umplut cu flori reale de lavandă sau lavandă. Este un lichid galben-verde pal până la alb, cu un miros puternic, cauzat în principal de linalool și acetat de linalyl. În plus față de parfumuri și cosmetice, este, de asemenea, utilizat ca un solvent maro și chihlimbar în producția tradițională de lac.

Lavender Essential Oil

Infromation de bază

Nume produs

Ulei esential de lavanda pur

Alt nume

Ulei de lavandă

Specificaţie

100% pur natural

Aspectul

Lichid de culoare galben deschis până la incolor

Eşantion

Oferta gratuita 20ML

Serviciu OEM

da

Metoda de extracție

Distilare a aburului

Partea de plante

Flori

Origine

China și Franța

Certificari

ISO, Halal, FDA

Furnizor

FZBIOTECH

Grad

Cosmetice


Introducere

LavandaEsenţialeuleiul este un arbust cu frunze largi din genul Lamiaceae și Lavandula. Acesta este cel mai frecvent găsit în flori violet sau violet de piroane. Cele mai multe specii sunt foarte parfumate și utilizate pe scară largă în toate ramurile de parfumuri. Ele cresc mai ales pe soluri uscate, însorite calcaroase, cu excepția L. stoechas, care preferă solurile silice.

Toate plantele de miere de lavandă sunt foarte populare cu albinele.


Utilizează

Uleiuri esentiale: Ia 1 la 3 picături pe zi, plus 1 lingurita. Lingurita de miere sau depuse pe cuburi de zahăr. Luați la culcare pentru a preveni insomnia.

Inhalare: Se toarnă ulei esențial de lavandă din februarie până în aprilie în difuzor. Fără un difuzor, se toarnă uleiul esențial într-un castron mare de apă clocotită și se inhalează aburul, se pulverizează aburul pe bol și se acoperă cu un prosop mare. Repetați inhalarea de mai multe ori pe zi, după este necesar.

Insomnie și neliniște

La culcare, aplicați 3-5 picături de ulei de lavandă real pe antebraț și plexul solar (mijlocul abdomenului între stern și buric).

Înainte de culcare, într-o baie caldă de ulei esențial de lavandă: Se amestecă 20 până la 30 de picături de ulei esențial cu un emulgator (de exemplu, 1 linguriță de săpun lichid inodor). Înainte de a adăuga orice uleiuri esențiale în apa de baie.

Putem dilua 1 picătură de ulei de lavandă și masa ușor zona afectată pentru a o face să pătrundă.


Beneficii

1.Used medicinal,Ulei esential de lavanda a fost găsit pentru a elimina bacteriile dăunătoare, scuti crampe musculare, scuti flatulență, dezinfecta și netede inflamate piele, mai ales atunci când mușcat de insecte otrăvitoare, și de a promova iritarea pielii rapide și cicatrizare Vindecă și ameliorează tensiunea musculară atunci când este utilizat pentru masaj.

2.When utilizate în aromoterapie, acest sedativ ușoară este gandit pentru a reduce stresul de relaxare undele cerebrale, și se spune pentru a reduce nivelurile de cortizol care contribuie la hormoni de stres.

3.Pentru cosmetice: antiseptic, antiinflamator, deodorant, calmant, calmant, sedativ celular, bactericid.


Raport de testare a uleiului esential de lavanda pura

COA-Lavender Oil

Schemă logică

Lavender Oil.jpg


FZBIOTECH Package

Pure Lavender Oil.jpg


Anchetă

You Might Also Like