banneer
Acasă > Produse >> Ulei vegetal >> Ulei esential

ulei esential de lavanda organice Ulei de lavanda

Ulei de lavanda
Vorbeste acum

Detalii produs

Informații de bază despre uleiul de lavandă

Origine: China, Franța, Marea Britanie
Aspect: lichid galben deschis până la incolor
Metoda de extracție: Distilarea cu abur
O parte din planta folosită: flori
Conținut: 99,9% ulei volatil
Metoda de extracție: Distilarea cu abur
Nr. CAS: 8000-28-0,97660-01-0
EINECS NO.:307-508-4


Introducerea uleiului de lavandă

Lavenders sunt arbuști largi de frunze din familia Lamiaceae (sau Labiatae) și genul Lavandula, cel mai adesea în flori violet sau violet în vârfuri, cele mai multe specii, foarte aromate, sunt utilizate pe scară largă în toate ramurile de parfumerie. soluri calcaroase, cu excepția L. stoechas, care preferă solurile silicioase.
Toate plantele de miere de lavandă sunt foarte populare în cazul albinelor.
Uleiul esential de ulei de lavanda sau lavanda este obtinut prin distilarea varfurilor de flori pline de lavanda verde sau Lavandula vera. Este un lichid palid galben-verzui spre alb, cu miros puternic cauzat în principal de linaloli și acetat de linalil. Pe lângă utilizarea sa în parfumerie și cosmetică, este utilizată ca copolă solubilă și chihlimbar în fabricarea tradițională a lacului.


Funcția de ulei de lavandă

Infuzie: Infuzând 0,8 g până la 1,5 g flori uscate (1 linguriță de 2 lingurițe) în 150 ml apă fierbinte timp de 5 până la 10 minute. Luați după necesități de până la 3 ori pe zi sau la culcare pentru insomnie.
Tinctura (1: 5 în etanol 60%). Luați 2 ml până la 4 ml, de 3 ori pe zi.
Ulei esențial: Luați 1 până la 3 picături pe zi amestecat cu 1 linguriță. lingurita de miere sau depusa pe un cub de zahar. Ia la culcare pentru insomnie.
Inhalare: Se toarnă picături de ulei esențial de lavandă într-un difuzor de la februarie la aprilie. Fără difuzor, adăugați uleiul esențial într-un castron mare de apă clocotită și inhalați vaporii, capul peste castron și acoperit cu un prosop mare. Repetați inhalările de câteva ori pe zi, după cum este necesar, sau la culcare pentru insomnie.
Sleeplessness și neliniște
În timpul nopții, apăsați 3-5 picături de ulei esențial de lavandă adevărată pe antebrațele și plexul solar (mijlocul abdomenului dintre piept și buric).
Înainte de culcare, luați un ulei esențial cald de baie de lavandă: amestecați 20 până la 30 de picături de ulei esențial într-un emulgator (de exemplu, 1 linguriță de săpun lichid nescărit.) Înainte de adăugarea apei în baie.
Crampe și dureri musculare.
Putem prepara un ulei de masaj prin diluarea picăturilor de ulei esențial de lavandă sau lavandă în 1 c. linguri de ulei de argan. Tăiați ușor zonele afectate pentru a pătrunde.


Diagrama fluxurilor

Lavender Oil.jpg

Transport și depozitare

Livrare: Transport maritim / aerian si International Express
Timp de livrare: 2-3 zile lucrătoare după efectuarea plății
Pachet: 30ml / 50ml / 100ml: sticle de sticlă de chihlimbar, 1kg / 5kg: tambur din aluminiu
25kg: cilindru din plastic (30cm * 26cm * 42cm), 180kg: tambur de fier (56cm 2 * 90cm)
Depozitare: păstrat departe de lumină puternică și căldură.
Perioada de valabilitate: 24 luni

Lavender Oil.jpg

Lavender Oil.jpg


Companie

Lavender Oil.jpg

Lavender Oil.jpg


Xi'an Fengzu Biologic Technology Co, Ltd este una dintre profesionale ulei de lavandă din China, producătorii de ulei de lavandă esențiale, pentru tot ce aveți nevoie de cele mai bune, prețul, organic, 100% pur natura, și GMP ulei de lavandă fabrică, ulei esential de lavanda , vă rugăm să ne contactați. Și bun venit la en-gros și ulei de lavandă mare cantitate, ulei de lavanda esențiale de la noi.

Anchetă