Banner
Acasă > Produse >> Ulei de plante >> Ulei esențial

ulei esential de lavanda organice Ulei esențial pur de lavandă

Ulei esențial pur de lavandă
FZBIOTECH Ulei de lavandă
Vorbeste acum

Detalii produs

Infromare de bază 0010010 nbsp;

numele produsului

Ulei esențial pur de lavandă

Alt nume

Ulei de lavanda

Specificație

100% natural natural

Aspect

Galben deschis până la lichid incolor

Probă

20 Ofertă ML gratuită

Service OEM

da

Metoda de extracție

Distilare cu abur

Partea plantelor

Floare

Origine

China și Franța

certificări

ISO, cușer, FDA

Furnizor

FZBIOTECH

calitate

Cosmetic


Introducere 0010010 nbsp;

Lavandă 0010010 nbsp;Esenţialuleiul este un arbust cu frunze largi din genurile Lamiaceae și Lavandula. Se găsește cel mai frecvent în florile purpurii sau violete ale vârfurilor. Majoritatea speciilor sunt foarte aromate și utilizate pe scară largă în toate ramurile parfumurilor. Cresc mai ales pe soluri calcaroase uscate și însorite, cu excepția L. stoechas, care preferă solurile silicioase.

Toate plantele cu miere de lavandă sunt foarte populare la albine.


Uleiul pur de lavandă este obținut prin distilarea uleiului de top umplut cu flori de lavandă reală sau de lavandă. Este un lichid de culoare galben-deschis la alb, cu un miros puternic, cauzat în principal de linalool și acetat de linalil. În plus față de parfumuri și produse cosmetice, este de asemenea folosit ca un solvent maro și chihlimbar în producția tradițională de lac.


Utilizările 0010010 nbsp;

Uleiuri esențiale: luați 1 la 3 picături zilnic, plus 1 linguriță. O linguriță de miere sau depusă pe cubulețe de zahăr. Luați-vă la culcare pentru a preveni insomnia.

Inhalare: turnați uleiul esențial de lavandă din februarie până în aprilie în difuzor. Fără difuzor, turnați uleiul esențial într-un bol mare cu apă clocotită și inspirați aburul, pulverizați aburul pe vas și acoperiți cu un prosop mare. Repetați inhalarea de mai multe ori pe zi, după cum este necesar.

Insomnie și neliniște


La culcare, aplicați 3-5 picături de ulei de lavandă reală pe antebraț și plexul solar (mijlocul abdomenului între stern și burtă).

Înainte de culcare, într-o baie caldă de ulei esențial de lavandă: Amestecați 20 cu 30 picături de ulei esențial cu un emulsionant (de exemplu 1 linguriță de săpun lichid inodor). Înainte de a adăuga uleiuri esențiale în apa de baie.


Putem dilua 1 picătură de ulei de lavandă și masăm ușor zona afectată pentru a-l pătrunde.


AVANTAJE 0010010 nbsp;

1. Folosit medicinal, s-a descoperit că uleiul esențial de lavandă elimină bacteriile dăunătoare, ameliorează crampele musculare, ameliorează flatulența, dezinfectează și pielea inflamată netedă, în special atunci când este mușcat de insecte otrăvitoare și promovează iritarea rapidă a pielii și cicatrizarea și ameliorarea. tensiunea musculară atunci când este utilizat pentru masaj.


2. Atunci când este utilizat în aromaterapie, acest sedativ ușor se crede că reduce stresul prin relaxarea undelor creierului și se spune că reduce nivelul cortizolului care contribuie la hormonii stresului.


3. Pentru produse cosmetice: antiseptic, antiinflamator, deodorant, calmant, calmant, sedativ celular, bactericid.


Raport de testare a uleiului esențial de lavandă pură

COA-Lavender Oil

Diagrama de flux

Lavender Oil.jpg


FZBIOTECH Package

Pure Lavender Oil.jpg


Anchetă