Banner
Acasă > Produse >> monomer

Sánátate Beneficii de l-arginina L-Arginina

L-Arginina
FZBIOTECH L-Arginină
Vorbeste acum

Detalii produs

Informații de bază despre L-arginină

Spec .: 99% prin HPLC
Aspect: Pulbere cristalină albă
Nr. CAS: 74-79-3,157-07-3
Nr. EINECS: 200-811-1
Formula moleculară: C6H14N4O2
Greutate moleculară: 174,20


Funcția L-argininei

Arginina este un aminoacid care este important în organism din câteva motive. Este unul dintre cele trei substraturi pentru a forma creatina, care este un nutrient vital (deficienta induce retardarea mintala) si este, de asemenea, folosit pentru a forma Agmatine, o molecula de semnalizare in organism. Arginina este un intermediar atât în ciclul ureei (cu L-ornitină, L-citrulină și arginosuccinat), cât și în ciclul de oxid nitric (cu ornitină și arginosuccinat), și în mod victorios prin ornitină produce structuri de poliamină care pot regla funcția celulară.

L-arginina este un supliment popular pentru atleți, deoarece este dorit să crească activitatea oxizilor de azot în organism. Din păcate, acest efect pare a fi nesigur în cazul adulților sănătoși. Deși au existat studii care au măsurat efectele crescute ale oxidului nitric (fluxul sanguin), ele sunt asociate cu studii care nu prezintă efecte nete. În ceea ce privește mecanismul, există motive să credem că această diferență se datorează, în parte, absorbției slabe a pulberii de l-arginină din intestine, înainte de a ajunge la o activitate apreciabilă în organism. Structurile de proteine (cum ar fi enzimele) care necesită arginină sau sunt altfel bogate în arginină nu par a fi modificate semnificativ.

1. L-alanina este principala materie primă pentru VB6 și L-alaninol. Și este o materie primă pentru a compune injecție de aminoacizi și lichid luat pe cale orală.
2. L-alanina se adaugă în condimente chimice, băuturi, acid organic, vin și alimente sărate. care este unul dintre cele mai importante aditivi
3. L-alanina are rolul de a menține proaspăt.


COA din L-arginină

COA OF L-Arginine

Pachet & Storag

Livrare: Transport maritim / aerian si International Express
Timp de livrare: 2-3 zile lucrătoare după efectuarea plății
Ambalaj: 1-5 kg / Geantă din aluminiu, dimensiune: 22cm (Lățime) * 32cm (Lungime)
15-25kg / Tambur, dimensiune: 38cm (Diametru) * 50cm (Înălțime)
Depozitare: ferit de lumină puternică și căldură.
Perioada de valabilitate: 24 luni

L-Arginine.jpg


L-Arginine powder.jpg

 

Imaginea companiei


Xi'an Fengzu Biologic Technology Co, Ltd este unul dintre producătorii profesioniști China l-arginină, pentru tot ce aveți nevoie de cele mai bune, prețul, organice, 100% pur natura, și GMP fabrica l-arginina, vă rugăm să nu ezitați să contactați ne. Și bun venit la en-gros și cantitate mare l-arginină, l arginină, 74-79-3, l-arginină pulbere, l-arginină hcl, 157-07-3, 200-811-1 de la noi.

Anchetă