banneer
Acasă > Produse >> Ulei vegetal >> Ulei esential

foloseste ulei de boabe de ienupăr Juniper Berry Oil

Juniper Berry Oil
Vorbeste acum

Detalii produs

Informații de bază despre Ulei de ienupăr

Origine: China, Italia
Aspect: lichid incolor până la galben pal
Metoda de extracție: Distilarea prin aburi
Partea de plante folosită: semințe și fructe
Nr. CAS: 8012-91-7
Conținut: α-terpineol, camphene
Miros: Cu ace speciale, aromă picantă și aromă picantă


Introducerea uleiului de ienupar

Un boabe de ienupăr este conul de semințe de sex feminin produs de diferitele specii de ienuperi. Nu este un adevărat fruct de padure, ci un con cu coli neobișnuit de cărnoase și îmbinate, care îi conferă un aspect asemănător cu boabele. Boabe sunt verde atunci când sunt tineri, și mature la o culoare violet-negru de peste 18 luni.


Funcția de ulei de ienupăr

Uleiul esential de ienupar Berry este recunoscut ca fiind un ajutor de sustinere, restaurare si un tonic. Este popular în tratamente pentru acnee și pentru pielea grasă, precum și dermatită, eczeme plânse, psoriazis și pori blocați. Se consideră a fi purificator și curățitor și este bun pentru meditație.


Diagrama fluxurilor

Juniper Berry Oil.jpg


Utilizarea uleiului de ienupăr

Uleiul esential de ierburi este folosit in multe industrii, precum si pentru aromatizarea bauturilor alcoolice cum ar fi gin. Juniperul este un arbust veșnic verde, care este foarte comun în Europa. Mirosul frumos este grozav, dar a fost mult mai mult pentru ienupăr și uleiul său esențial pentru beneficii impresionante pentru sănătate

Antiseptic: Uleiul esential de ienupar a fost un antiseptic bine cunoscut in trecut, iar oamenii răniți sau răniți în războaie sau atletism au fost tratați cu el. A fost folosită chiar și în rănile suferite atât de mama cât și de copil în timpul muncilor dificile. Ea protejează în mod eficient ranile de a deveni septice sau în curs de dezvoltare tetanos.

Antireumatic: Uleiul esential de ienupar promoveaza si imbunatateste circulatia sangelui. Uleiul de semințe de boabe de ienupăr ajută de asemenea la îndepărtarea toxinelor ca acidul uric din organism. Ambele proprietăți ajută la combaterea bolilor precum reumatismul, artrita, gută și calculii renale, care sunt legate de circulația necorespunzătoare și acumularea de toxine în organism. Acest ulei esențial ameliorează de asemenea umflarea.

Antispasmodic: Uleiul esential de ienupar este de asemenea eficient in aproape toate formele de crampe, fie ca este muscular, intestinal, respirator sau orice alta zona. Uleiul de ienupar relaxează crampele musculare și ajută la vindecarea holerei spasmodice. Fiind un antispasmodic, ajută la vindecarea multor alte probleme legate de crampe sau spasme.


Transport și depozitare

Livrare: Transport maritim / aerian si International Express

Timp de livrare: 2-3 zile lucrătoare după efectuarea plății
Pachet: 30ml / 50ml / 100ml: sticle de sticlă de culoare galbenă, 1kg / 5kg: cilindru din aluminiu
25kg: cilindru din plastic (30cm * 26cm * 42cm), 180kg: tambur de fier (56cm 2 * 90cm)
Depozitare: păstrat departe de lumină puternică și căldură.
Perioada de valabilitate: 24 luni

Juniper Berry Oil.jpg

Juniper Berry Oil.jpg


Companie

Juniper Berry Oil.jpg

Juniper Berry Oil.jpgXi'an Fengzu Biologice Technology Co, Ltd este unul dintre profesionale de ulei de ienupar de bobi din China, producatori de ulei de ienupar de ulei de ienupar, pentru tot ce ai nevoie de cele mai bune, prețul, organice, 100% pure natura, ulei de ienupar, ulei de esență de bere, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Și bine ai venit la en-gros și în cantități mari ulei de ienupăr, boabe de ienupăr, ulei de ienupăr, ulei de ienupăr, ulei esențial de ienupăr, ulei de boabe de ienupăr, 8012-91-7.

Anchetă