Banner
Acasă > Produse >> Ulei vegetal >> Ulei esential

foloseste ulei de boabe de ienupăr Juniper Berry Oil

Juniper Berry Oil
Lista de ulei FZBIOTECH
Vorbeste acum

Detalii produs

Infromarea de bază a uleiului de ienupăr

Origine: China, Italia
Aspect: lichid incolor până la galben pal
Metoda de extracție: Distilarea cu abur
Partea de plante utilizată: Semințe și fructe
Nr. CAS: 8012-91-7
Conținut: α-terpineol, camphene
Miros: Cu ace speciale, aromă picantă și aromă picantă


Introducerea uleiului de ienupăr

Un boabe de ienupăr este conul de semințe de sex feminin produs de diferitele specii de ienuperi. Nu este o boabe adevărată, ci un con cu coli neobișnuit de cărnoase și îmbinate, care îi conferă un aspect asemănător berberii. Boabe sunt verde atunci când sunt tineri, și mature la o culoare violet-negru de peste 18 luni.


Funcția de ulei de ienupăr

Uleiul esential de ienupar este creditat ca un ajutor de sustinere, restaurare si un tonic. Este popular în tratamente pentru acnee și pentru pielea grasă, precum și dermatită, eczeme plânse, psoriazis și pori blocați. Se consideră a fi purificator și curățitor și este bun pentru meditație.


Schemă grafică

Juniper Berry Oil.jpg


Utilizarea Uleiului de Juniper Berry

Uleiul de ienupar este folosit în multe industrii, precum și pentru a aroma băuturi alcoolice cum ar fi gin. Juniperul este un arbust veșnic verde, care este foarte comun în Europa. Mirosul frumos este grozav, dar a fost mult mai mult pentru ienupar și uleiul său esențial în ceea ce privește beneficii impresionante pentru sănătate

Antiseptic: Uleiul esențial de ienupăr a fost un antiseptic bine cunoscut în trecut și au fost tratate cu el răniți sau răniți în războaie sau atletism. A fost folosită chiar și în cazul rănilor susținute atât de mamă, cât și de copil, în timpul eforturilor dificile. Ea protejează în mod eficient ranile de a deveni septice sau în curs de dezvoltare tetanos.

Antireumatic: Uleiul esential de ienupar promoveaza si imbunatateste circulatia sangelui. Uleiul de semințe de boabe de ienupar ajută de asemenea la îndepărtarea toxinelor ca acidul uric din organism. Ambele proprietăți ajută la combaterea bolilor precum reumatismul, artrita, gută și calculii renale, care sunt legate de circulația necorespunzătoare și acumularea de toxine în organism. Acest ulei esențial ameliorează și umflarea.

Antispasmodic: Ulei esential de ienupar este de asemenea eficient pe aproape toate formele de crampe, indiferent daca este muscular, intestinal, respirator sau orice alt domeniu. Uleiul de ienupar relaxează crampele musculare și ajută la vindecarea holerei spasmodice. Fiind un antispastic, ajută la vindecarea multor alte probleme legate de crampe sau spasme.


Transport și depozitare

Livrare: Transport maritim / aerian si International Express

Timp de livrare: 2-3 zile lucrătoare după efectuarea plății
Pachet: 30ml / 50ml / 100ml: sticle de sticlă de chihlimbar, 1kg / 5kg: tambur din aluminiu
25kg: cilindru din plastic (30cm * 26cm * 42cm), 180kg: tambur de fier (56cm 2 * 90cm)
Depozitare: ferit de lumină puternică și căldură.
Perioada de valabilitate: 24 luni

pure Juniper Berry Oil.jpg

Juniper Berry Oil price.jpg


Companie
Xi'an Fengzu Biologic Technology Co, Ltd este unul dintre profesionale de ulei de ienupar China, producatori de ulei de ienupăr, ulei de ienupăr, pentru tot ce aveți nevoie de cele mai bune, prețul, organice, 100% pure natura, ienupar ulei de esență de bere, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Și bun venit la en-gros en-gros și cantitate mare de ulei de ienupăr, ulei de ienupăr, ulei de ienupăr, ulei de ienupăr, ulei de ienupăr de ienupăr, ulei de boabe de ienupăr, 8012-91-7.

Anchetă