Banner
Acasă > Cunoştinţe > Conţinut

Utilizări ale pudrei de capsaicină-FZBIOTECH

Dec 20, 2018

Capsaicina , ca agenți de respingere a dăunătorilor, a fost utilizată ca granule de plastic funcționale și acoperire pentru fabricarea termitelor, anti-rozătoare, pentru utilizarea în cabluri, clădiri subterane și fabricarea de mobilier civil.

Pudra de capsaicină este un termen generic pentru alcaloizii de amidă de vanilie care produc arome picante în fructul de ardei iute și are o iritare puternică pentru o gamă largă de organisme și oameni.
Produsele naturale de capsaicină pulbere pentru cristalele de ac alb sau gălbui, conținutul total de capsaicină în produse 95%, în funcție de conținutul său este împărțit în: capsaicină aproximativ 60%, două capsaicine hidrogen aproximativ 30%, picătură două capsaicină aproximativ 7% al doilea capotein hidrogen capsaicin aproximativ 1%, capsaicina mare de aproximativ 1%.

Capsaicin powder

Utilizări de pulbere de capsaicină
Pulberea de capsaicină are un efect analgezic și antiinflamator puternic. Agenția Națională pentru Protecția Mediului (EPA) a confirmat că nu sa găsit nici o dovadă că capsaicina este dăunătoare oamenilor. Utilizat în principal în producția de unguent unilateral sau compus și alte preparate, utilizate pe scară largă în tratamentul artritei, durerii musculare, durerii de spate, entorsa de efort și herpes zoster după nevralgie reziduală și alte boli.
Vopseaua biologică non-toxică din capsaicină ca ingredient activ pentru a preveni atașarea vieții marine este utilizată pe scară largă în navele marine pentru a preveni atașarea vieții marine și pentru a asigura navigarea normală a navelor în mare.
Capsaicina, ca agenți de respingere a dăunătorilor, a fost utilizată ca granule de plastic funcționale și acoperire pentru fabricarea termitelor, anti-rozătoare, pentru utilizarea în cabluri, clădiri subterane și fabricarea de mobilier civil.

De unde să cumpărați pulbere de capsaicină?
Poate aveți o înțelegere profundă a pulberii de capsaicină. Xi'an Fengzu Biological Techology Co, Ltd., ca un furnizor profesionist din China de Capsaicin, a fost dedicarea de a furniza capsaicina diferite, cu preț favorabil. Puteți trimite e-mail la sales@fengzusw.com direct pentru un preț competitiv și cunoștințe profesionale. Pentru cooperare de lungă durată, sunt disponibile probe gratuite. Așteptăm cu nerăbdare solicitarea dvs.

Back