Banner
Acasă > Cunoştinţe > Conţinut

Ingrediente nutritive ale proteinei de cânepă

Jul 18, 2018

Cernelurile de semințe de cânepă sunt un fel de nutrienți bogați, conținând în principal proteine 20,49% ~ 37,60% și ulei 28,53% ~ 51,06%; De asemenea, conține fibre dietetice de 10,77% ~ 38,16%; În plus, vitaminele și oligoelementele necesare organismului uman. Conținutul și proporția de fier și zinc din semințele de cânepă sunt cele mai potrivite pentru nevoile corpului uman. Mai important, semințele de cânepă sunt, de asemenea, bogate în aminoacizi esențiali și în acizii grași, iar raportul de compoziție este rezonabil. Deci, astăzi este cel mai ideal aliment nutritiv.
Hemp seed protein.jpg

Semințele de cânepă sunt o proteină supremă cu un conținut de proteine de 20% -25%. Printre proteinele de semințe de cânepă, 65% sunt edestin și 35% sunt albumină. Gamma globulină conține subunități acide și subunități de bază numai în semințele de cânepă. Este relativ non-fosfor, ușor de digerat.

Proteina din semințe de cânepă conține tipuri de aminoacizi, inclusiv cei 8 aminoacizi esențiali, iar conținutul este ridicat, rezonabil și echilibrat, respectă cerințele "proteinei complete de înaltă calitate". În comparație cu modelul necesar al necesarului de aminoacizi pentru copiii preșcolari (2-5 ani) recomandat de Organizația Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură (FAO), în 1985, numai conținutul de lizină și metionină din semințele de cânepă proteina este insuficientă. Prin urmare, aminoacizii esențiali ai proteinei de semințe de cânepă pot satisface mai bine nevoile de creștere și dezvoltare a copiilor de 2-5 ani.

În plus, proteinele de semințe de cânepă pot furniza toți aminoacizii comestibili necesari organismului uman, care satisface pe deplin nevoile componentelor plasmatice ale corpului uman (albumină și globulină), esențiale pentru menținerea sănătății umane. Arginina și histidina în proteinele de semințe de cânepă sunt important pentru creșterea copiilor, în țările occidentale, oamenii îi adaugă întotdeauna în multe alimente funcționale, în special arginina poate preveni și trata bolile cardiovasculare. Proteina de semințe de cânepă conține, de asemenea, metionină și cisteină, care sunt esențiale pentru sintetază. De asemenea, este foarte important pentru metabolismul mușchilor scheletici umane și conținutul ridicat de BCAA (L-leucină, izoleucină și valină), care sunt de asemenea importante pentru repararea și creșterea corporală. Între timp, proteina de semințe de cânepă nu conține inhibitor de tripsină. să nu cauzeze obstacole în calea absorbției proteinelor; nu conține oligozaharide de fasole, deci nu provoacă balonare și greață; nu conține alergeni cunoscuți, deci este potrivit pentru majoritatea consumatorilor. S-a dovedit că proteina de semințe de cânepă de hidrolizat are de asemenea funcția antioxidantă.

În cazul în care pentru a cumpăra proteine de cânepă?
Poate aveți o înțelegere profundă a proteinelor de cânepă. Xi'an Fengzu Biological Techology Co, Ltd., ca un furnizor profesionist China de pulbere de proteine de cânepă, a fost dedicat furnizarea de proteine de cânepă diverse, cu preț favorabil. Puteți trimite e-mail la sales@fengzusw.com direct pentru un preț competitiv și cunoștințe profesionale. Pentru cooperare de lungă durată, sunt disponibile probe gratuite. Așteptăm cu nerăbdare solicitarea dvs.

Back