Banner
Acasă > Cunoştinţe > Conţinut

Funcția de Ectoin Powder de la FZBIOTECH

Oct 29, 2018

Ectoina este un derivat de aminoacizi cu moleculă mică, extras din microorganisme extreme prin tehnologie de bio-fermentare. Este o substanță activă cu efecte remarcabile de protecție celulară. Mecanismul de acțiune este simplu, dar efectul este foarte puternic. Protejează celulele pielii împotriva tuturor factorilor de afectare, cum ar fi radicalii liberi, UV, particulele / poluarea, temperaturile înalte, răcelile etc., mențin pielea de lungă durată sănătoasă și hidratantă și antiinflamatoare.

Funcția Ectoin:

1.Moisturizing
Ectoin este responsabil pentru a se asigura că bacteriile halofile mari nu se deshidratează să moară în medii cu sare înaltă. Este o substanță importantă care menține echilibrul presiunii osmotice, structura sa moleculară unică o face să aibă o capacitate puternică de a complexa moleculele de apă în esență o moleculă de ectoină poate complexa patru până la cinci molecule de apă care să structureze apa liberă în celule. , ectoina poate imbunatati continuu capacitatea hidratanta a pielii, iar capacitatea de hidratare a pielii nu se va reduce imediat dupa ce o folositi. Capacitatea de hidratare a pielii este încă mai mare decât cea a grupului de control după o săptămână. Deci este un hidratant destul de bun.

2. Repararea
Potrivit rapoartelor, ectoina poate imbunatati in mod eficient functia de protectie a celulelor pielii, creste capacitatea de reparare a celulelor si face pielea impotriva invaziei microorganismelor si a alergenilor in mod eficient. Experimentele arata ca ectoina poate proteja impotriva deteriorarii pielii si repara daunele ADN cauzate de ultraviolete.Ectoin a atras mult mai multă atenție ca aditiv pentru reparații celulare și fiind adăugat produselor cosmetice la anti-îmbătrânire datorită faptului că poate atenua diferitele presiuni asupra pielii: deteriorarea UV, îmbătrânirea pielii cauzată de mediul uscat, deteriorarea pielii cauzată de surfactanți , etc ..

În cazul în care pentru a cumpăra Ectoin pulbere?
S-ar putea să aveți o înțelegere profundă a lui Ectoin. Xi'an Fengzu Biological Techology Co, Ltd., ca un furnizor profesionist China de Ectoin, a fost devotat pentru a furniza diferite praf Ectoin cu preț favorabil. Puteți trimite e-mail la sales@fengzusw.com direct pentru un preț competitiv și cunoștințe profesionale. Pentru cooperare de lungă durată, sunt disponibile probe gratuite. Așteptăm cu nerăbdare solicitarea dvs.

Back