Banner
Acasă > Produse >> monomer

acid hialuronic pentru piele Acid hialuronic

Acid hialuronic
COA de acid hialuronic
Vorbeste acum

Detalii produs

Informații de bază despre pulberea de acid hialuronic

Alte denumiri: injectare de acid hialuronic, pulbere de acid hialuronic injectabil

Puritate: 99% prin HPLC
Aspect: Cristal alb sau pulbere cristalină
Nr. CAS: 9004-61-9
Nr. EINECS: 232-678-0
Formula moleculară: C28H44N2O23
Greutate moleculară: 776,6486
Sursă: Fermentată
Grad: Cosmetice / Alimentație / Injecție


Funcția de pulbere de acid hialuronic

1. Pudră de acid hialuronic Poate crește elasticitatea pielii, amâna îmbătrânirea pielii.
2. Pudră de acid hialuronic Poate promova proliferarea și diferențierea celulelor epidermice, îndepărtarea radicalilor liberi de oxigen.
3. Pudra de acid hialuronic Poate preveni și repara daunele pielii. Soluția apoasă de acid hialuronic are vâscozitate ridicată.
4. Pudra de acid hialuronic Poate face ingrosarea fazei apoase si pasta uniform dupa emulsificarea fazei de ulei este rafinata, are emulsifierea stabila. Acidul hialuronic este unul dintre cele mai bune ingrediente hidratante naturale ale cosmeticelor de inalta calitate, compatibilitate buna.
5. Pudra de acid hialuronic Se poate adăuga în aproape orice produs cosmetic de frumusețe, utilizat pe scară largă în cremă, loțiune, loțiune, esență, curățare, baie, păr de spălare, mușchi, expansiune, ruj și alte produse cosmetice, conținutul general este de 0,05-0,5%.


Utilizări ale pulberii de acid hialuronic

Suplimente alimentare:

Hyaluronan prin administrarea orala dupa absorbtia digestiei creste sinteza hialuronanului in vivo precursorul, cauzeaza cresterea cantitatii de hialuronan a pielii si a altor organisme, astfel conferind pietii capacitatea de retentie a apei, cresterea elasticitatii, reducerea ridurilor.

 

Aplicații medicale:

Hialuronan ar putea fi utilizat în chirurgia oculară, cum ar fi transplantul de cornee, chirurgia cataractei, chirurgia glaucomului și intervențiile chirurgicale pentru repararea detașării retinei. Hialuronan poate fi, de asemenea, utilizat pentru a trata osteoartrita genunchiului. Acestea sunt administrate ca un curs de injectări în articulația genunchiului, care se crede că suplimentează vâscozitatea fluidului articular, lubrifiând articulația, amortizând articulația și producând un efect analgezic. Hialuronanul a fost, de asemenea, utilizat în sinteza biologică schele pentru aplicații de vindecare a rănilor. Aceste schele au în mod obișnuit proteine cum ar fi

fibronectina atașată la hialuronan pentru a facilita migrarea celulelor în rană. Hialuronan este de asemenea utilizat în produse anti-adezive, care sunt utilizate pe scară largă în chirurgia pelviană și abdominală pentru a preveni aderențele postoperatorii.

 

Aplicații cosmetice:

Hyaluronan are o capacitate excelentă de menținere a umidității, denumită astfel Natural Factor de Umidificare din lume. Hyaluronan este un ingredient obișnuit în produsele de îngrijire a pielii, care poate fi folosit ca un agent umectant local eficient. În 2003,

FDA a aprobat injecții cu hialuronan pentru umplerea defectelor de țesuturi moi, care pot fi utilizate pentru ridurile faciale, augmentarea buzelor, reducerea îndoielilor și ridurilor și eliminarea cicatricilor.

 

Aplicații ecvide:

Hialuronan se utilizează în tratamentul tulburărilor articulare la cai, în special la cei care se confruntă cu o activitate intensă sau intensă. Este indicat pentru disfuncții articulare carpale și fetale, utilizate în special pentru sinovită asociată cu osteoartrita ecvină. Acesta poate fi injectat direct într-o articulație afectată sau intravenos pentru tulburări mai puțin localizate. Poate provoca o încălzire ușoară a articulației dacă este injectată direct, dar aceasta nu afectează rezultatul clinic. Medicamentul administrat intra-articular este complet metabolizat în mai puțin de o săptămână.


Pachet & Livrare
Livrare: Transport maritim / aerian si International Express
Timp de livrare: 2-3 zile lucrătoare după efectuarea plății
Ambalaj: 1-5 kg / pungă de aluminiu, dimensiune: 22cm (Lățime) * 32cm (Lungime)
15-25kg / Tambur, dimensiune: 38cm (Diametru) * 50cm (Înălțime)
Depozitare: păstrat departe de lumină puternică și căldură.
Perioada de valabilitate: 24 luni

Hyaluronic Acid.jpg


Hyaluronic Acid.jpg


Imaginea companiei

Hyaluronic Acid.jpg


Hyaluronic Acid.jpgXi'an Fengzu Biologic Technology Co, Ltd este unul dintre producătorii profesioniști de acid hialuronic din China, pentru tot ce aveți nevoie de cele mai bune, prețul, organic, 100% pure natura, și GMP fabrica de acid hialuronic, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Bine ati venit la en-gros și cantitate mare de acid hialuronic, acid hialuronic natural, acid hialuronic injectabil, hialuronic acid, 9004-61-9, 232-678-0, acid hialuronic pentru piele, injectare de acid hialuronic, pudră de acid hialuronic de la noi.

Anchetă