Banner
Acasă > Produse >> monomer

Pulbere Octacosanol

Pulbere Octacosanol
Lista de produse FZBIOTECH
Vorbeste acum

Detalii produs

Informatii de baza

numele produsului

Pulbere Octacosanol

Alt nume

octacosanol

Specificație

60%,80%,90%

Aspect

Pulbere albă până la alb decolorat

Formulă moleculară

C28H58O

Greutate moleculară

410.76

CAS NR.

557-61-9

EINECS NR.

209-181-2

Standard

USP sau PE

certificări

ISO, halal, FDA

Furnizor

FZBIOTECH

Probă

Ofertă gratuită

Formula structurala

OCtacosanol.gif


Scurta introducere

Octacosanolul este un produs chimic găsit într-o varietate de plante, inclusiv trestia de zahăr și uleiul de germeni de grâu. Este similar chimic cu vitamina E.Octacosanolul este un component major al policosanolului, un amestec de alcooli alifatici cu lanț lung.

Policosanolul conține aproximativ 60% octacosanol, urmat de triacontanol. Există o concentrație mult mai mică a mai multor alți alcooli grași: alcool behenilic, lignoceril alcool, alcool ceryl, 1-heptacosanol, 1-nonacosanol, 1-dotriacontanol și alcool geddilic. Pulberea de policosanol din extract de ceară de trestie de zahăr este folosită ca supliment nutrițional destinat să scadă colesterolul LDL și să crească colesterolul HDL și să ajute la prevenirea aterosclerozei, deși unele studii au ridicat întrebări cu privire la eficacitatea policosanolului.


cerere

1. Octacosanolul poate consolida rezistența, vigoarea și forța fizică.

2. Octacosanolul poate îmbunătăți sensibilitatea reactivă.

3. Octacosanolul poate promova funcția hormonului sexual, ușurează durerea mușchilor.

4. Octacosanolul poate reduce colesterolul, grăsimea din sânge și presiunea sistolică, îmbunătățește metabolismul organismului.

5. Octacosanolul poate îmbunătăți rezistența, viteza și rezistența, anti-oboseală, reducerea colesterolului.


Funcţie

1. Octacosanolul este un amestec natural de scădere a colesterolului de alcooli primari, izolat și purificat din ceară de trestie de zahăr. Policosanolul este sigur și bine tolerat, chiar și în populațiile cu un consum mare de medicamente concomitente.

2. Octacosanolul a avut un procent egal sau mai bun decât simvastatina, pravastatina, lovastatina, probucolul sau acipimoxul cu mai puține efecte secundare la pacienții cu hipercolesterolemie de tip II.

3. Octacosanolul este utilizat pentru afecțiuni care afectează sănătatea inimii și a vaselor de sânge, inclusiv colesterolul ridicat, dureri de picioare din cauza circulației slabe (claudicație intermitentă) și îngustarea vaselor de sânge care servesc inima.

4. Octacosanolul pare să scadă producția de colesterol în ficat și să crească descompunerea colesterolului LDL (lipoproteină cu densitate mică sau GG; cotă&proastă). De asemenea, scade lipiditatea particulelor din sângele cunoscute sub numele de trombocite, ceea ce ar putea ajuta la reducerea cheagurilor de sânge.Anchetă