Banner
Acasă > Produse >> monomer

octacosanol

octacosanol
Vorbeste acum

Detalii produs

Informații de bază despre Octacosanol

Nume produs: Octacosanol

Alte denumiri: policosanol, 1-octacosanol, n-octacosanol

Botanic Sursa: Sugar Cane

Aspect: Pulbere de culoare albă până la aproape albă

Nr. CAS: 557-61-9

Greutate moleculară: 410,76

Formula moleculară: C28H58O

Formula structurala:

OCtacosanol.gif


Introducere succintă a octacosanolului

Pulberea de Octacosano, un compus natural derivat din ceară de trestie de zahăr, a prezentat rezultate promițătoare în studiile clinice (realizate în principal în cuba) și este bine tolerat. Din moment ce derivă dintr-o hrană o sursă, extractul de ceară de zahăr din policosanolul de zahăr este clasificat ca produs nutraceutic sau natural. Produsele comerciale sunt derivate dintr-o varietate de surse diferite (ceară din trestie de zahăr, ceară de orez, ceară de albine) important să menționăm că derivatul de ceară din trestie de zahăr a fost utilizat în studiile cubaneze.

Policosanolul conține aproximativ 60% octacosanol, urmat de triacontanol. Există o concentrație mult mai scăzută de alți alți alcooli grași: alcool behenilic, alcool lignocerilic, alcool cerilic, 1-heptacosanol, 1-nonacosanol, 1-ditriacontanol și alcool gadilic. Pulberea de policosanol din ceară de zahăr din extract de ceară este utilizată ca supliment nutrițional menită să scadă colesterolul LDL și să crească colesterolul HDL și să contribuie la prevenirea aterosclerozei, deși unele studii au ridicat întrebări cu privire la eficacitatea policosanolului.


Aplicarea octacosanolului

1. Octacosanol este un amestec natural de alcooli primari care scade colesterolul, izolat și purificat din ceară de trestie de zahăr. Policosanolul este sigur și bine tolerat, chiar și în cazul populațiilor cu utilizare intensă a medicamentelor concomitente.

2. Octacosanolul a avut rezultate egale sau mai bune decât simvastatina, pravastatina, lovastatina, probucolul sau acipimoxul cu mai puține efecte secundare la pacienții cu hipercolesterolemie de tip II.

3. Octacosanol este utilizat pentru afecțiuni care afectează sănătatea inimii și a vaselor de sânge, incluzând colesterolul ridicat, durerea piciorului datorată circulației necorespunzătoare (claudicarea intermitentă) și îngustarea vaselor de sânge care servesc inimii.

4.Octacosanolul pare să scadă producția de colesterol în ficat și să sporească descompunerea LDL (lipoproteine cu densitate scăzută sau colesterol "prost"). De asemenea, scade capacitatea de lipire a particulelor în sânge, cunoscute sub numele de trombocite, care ar putea ajuta la reducerea cheagurilor de sânge.


Funcția de Octacosanol

1. Octacosanolul poate întări rezistența, vigoarea și forța fizică.

2. Octacosanolul poate îmbunătăți sensibilitatea reactivă.

3. Octacosanolul poate promova funcția hormonului sexual, ușurând durerea musculară.

4. Octacosanol poate reduce colesterolul, grăsimea sângelui și presiunea sistolică, îmbunătățind metabolismul organismului.

5. Octacosanolul poate îmbunătăți rezistența, viteza și rezistența, anti-oboseală, reducerea colesterolului.


Pachet & Livrare

Octacosanol

Imaginea companiei


Anchetă