Banner
Acasă > Produse >> monomer

oryzanol

oryzanol
Vorbeste acum

Detalii produs

Informații de bază despre Gamma Oryzanol

Nume produs: Oryzanol

Alte nume: Gamma oryzanol

O parte din produsul utilizat: Orez

Specificație: 99% (HPLC)

Formula moleculară: C40H58O4

Greutate moleculară: 602,8861

Nr. CAS: 11042-64-1

Aspect: pudră albă

Formula structurala:

gamma Oryzanol.gif

Introducerea succintă a gama Oryzanol

Oryzanol este un derivat de ulei de tărâțe de orez cu două molecule active principale, Sterol și acidul ferulic. Gamma Oryzanol are efecte asupra sistemului endocrin al organismului, rezultând metabolismul crescut al grăsimilor și creșterea sintezei proteinelor, ceea ce duce la creșterea masei corporale slabe. Oryzanol ar putea reduce nivelurile de colesterol reducând absorbția colesterolului din alimente. Oryzanolul este, de asemenea, adesea promovat pentru tratamentul menopauzei, dar nu este clar cum ar funcționa pentru această utilizare. Unii cercetători bănuiesc că ar putea fi util din cauza efectelor asupra hormonului luteinizant (LH). Cu toate acestea, acest efect nu a fost demonstrat la oameni.


Funcția de gama oryzanol

1. Stabilizarea grăsimilor, a uleiurilor de prăjit și a produselor prăjite. Gamma oryzanol este un agent de curățare a radicalilor organici capabil să prevină lipoperoxidarea. Mai mult, arată o creștere dependentă de doză a timpului de inducție; În particular, a îmbunătățit stabilitatea oxidativă a uleiurilor cu conținut ridicat de PUFA, care sunt predispuse la peroxidare.

2. Stabilizarea și dezvoltarea altor produse alimentare.


Aplicarea gama oryzanolului

1.Phaseoline este un fel de naturale și adesea folosit pentru a trata și diabet zaharat. Revigorarea splinei și tonifierea rinichiului.

2. Promovarea dezvoltării corpului și întărirea memoriei.


Pachet & Livrare


Oryzanol

Imaginea companieiAnchetă