Banner
Acasă > Produse >> API-ul

isotretinoin

isotretinoin
Vorbeste acum

Detalii produs

Informații de bază ale isotretinoinului
Nume produs: Isotretinoin
Engleză Nume: Neovitaminaacid
Specificație: 99%
Aspect: Pulbere cristalină galbenă
Formula moleculară: C20H28O2
Greutate moleculară: 300,44
Masa moleculară: 300,44 g / mol
CAS nr .: 4759-48-2
Furnizor: FZBIOTECH
Formula structurala:
isotretinoin.png

Introducerea succintă a isotretinoinei
Isotretinoina, cunoscută și sub denumirea de acid 13-cis-retinoic (denumită în mod obișnuit prin numele său anterior Accutane sau Roaccutane), este un medicament utilizat în principal pentru a trata acneea severă. Rar, este de asemenea utilizat pentru a preveni anumite tipuri de cancer de piele (carcinom cu celule scuamoase) și în tratamentul altor tipuri de cancer. Se utilizează pentru tratarea ihtiozelor de tip harlequin, o boală de piele de obicei letală și ihtioză lamelară. Este un retinoid, adică este legat de vitamina A și se găsește în cantități mici în mod natural în organism. Izomerul său, tretinoina, este de asemenea un medicament pentru acnee.

Utilizările de izotretinoin
Isotretinoina este utilizată în principal pentru acnee chistică severă și acnee care nu a răspuns la alte tratamente. Mulți dermatologi susțin, de asemenea, utilizarea sa pentru tratarea unor grade mai mici de acnee care se dovedesc a fi rezistente la alte tratamente sau care produc cicatrizări fizice sau psihologice. Isotretinoinul nu este indicat pentru tratamentul acneei prepubertale și nu este recomandat copiilor cu vârsta sub 12 ani.
Este, de asemenea, oarecum eficient pentru hidradenitis suppurativa și câteva cazuri de acnee rozacee severă. Acesta poate fi, de asemenea, utilizat pentru a ajuta la tratarea ihtiozelor harlequin, ihtiozelor lamelare și este utilizat în cazurile de xeroderma pigmentosum pentru a ușura cheratoza. Isotretinoina a fost utilizată pentru a trata stadiul extrem de rar progresiv fibrodysplasia ossificans. Este, de asemenea, utilizat pentru tratamentul neuroblastomului, o formă de cancer nervos.

Efectele izotretinoinei
Isotretinoinul poate opri creșterea osului lung la tinerii care încă cresc. Terapia epifizală prematură poate să apară la persoanele cu acnee care primesc doze recomandate de Accutane.
Este cunoscut faptul că izotretinoina provoacă disfuncție glandei meibomiene care provoacă sicca keratoconjunctivită persistentă (ochi uscați). Probleme cu glandele meibomiene și salivare sunt probabil datorate apoptozei neselective a celulelor glandelor exocrine. S-a raportat o reducere a vederii pe timp de noapte la unii oameni după întreruperea tratamentului cu izotretinoin.


Pachet & Livrare

Curcumin.jpg

Curcumin.jpg


Imaginea companiei

Curcumin.jpg

Curcumin.jpg

Anchetă