Banner
Acasă > Produse >> API-ul

Clindamycin

Clindamycin
Vorbeste acum

Detalii produs

Informații de bază despre Clindamycin

Nume produs: Clindamycin

Număr CAS: 18323-44-9

Formula moleculară: C18H33CIN2O5S

Greutate moleculară: 424,98

Aspect: Ordin alb cristalin

Compoziție: 99%

Formula structurala

Clindamycin.gif


Introducerea clindamicinei

Clidamicina clorhidrat este sarea clorhidrat hidratată a clindamicinei. Clindamicina este un antibiotic semisintetic produs de o substituție 7 (S) -cloroasă a grupării 7 (R) -hidroxil a compusului inițial lincomicină.


Beneficiile clindamicinei

Clindamicina este indicată în tratamentul infecțiilor grave cauzate de bacteriile anaerobe susceptibile. Clindamicina este de asemenea indicată în tratamentul infecțiilor grave datorate tulpinilor sensibile de streptococi, pneumococi și stafilococi. Utilizarea sa ar trebui să fie rezervată pacienților cu alergie la penicilină sau altor pacienți pentru care, în opinia medicului, penicilina este inadecvată. Din cauza riscului de colită, așa cum este descris în caseta AVERTISMENT, înainte de a selecta clindamicina, medicul trebuie să ia în considerare natura infecției și adecvarea alternativelor mai puțin toxice (de exemplu, eritromicina).

Clindamycinul este utilizat în principal pentru a trata infecțiile cauzate de bacteriile anaerobe susceptibile, inclusiv infecțiile tractului respirator, infecțiile cutanate și ale țesuturilor moi și peritonitis. La pacienții cu hipersensibilitate la peniciline, clindamicina poate fi utilizată pentru a trata infecțiile cauzate de bacteriile aerobe susceptibile . Este, de asemenea, utilizat pentru a trata infecțiile osoase și articulare, în special cele cauzate de Staphylococcus aureus. Aplicarea topică a fosfatului de clindamicină poate fi utilizată pentru a trata acneea ușoară până la moderată.


Transport și pachet

Clindamycin


Companie

Clindamycin Supplier

Clindamycin ManufacturerXi'an Fengzu Biologic Technology Co, Ltd este una dintre cele profesionale China gmp standard clindamicină, usp clindamycin, ep clindamycin pudră producători, pentru tot ce aveți nevoie de cele mai bune, prețul, organic, 100% pur natura, GMP GMP standard clindamycin, usp clindamycin, ep clindamycin pulbere, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Și bun venit la en-gros și în cantitate mare de gmp standard clindamicină, usp clindamycin, ep clindamycin pulbere de la noi.

Anchetă