Banner
Acasă > Produse >> API-ul

bifonazol

bifonazol
Vorbeste acum

Detalii produs

Informații de bază despre Bifonazol

Nume produs: Bifonazol

Număr CAS: 60628-96-8

Formula moleculară: C22H18N2

Greutate moleculară: 310,39

Aspect: Porda cristalină albă sau lapte albă

Compoziție: 99%

Formula structurala

Bifonazole.gif

Beneficiile bifonazolului

Bifonazolul este un medicament antifungic cu imidazol.

Bifonazolul este comercializat de Bayer sub marca Canespor sub formă de unguent.

Bifonazolul are un mod dual de acțiune. Acesta blochează transformarea 24-metilendihidrolanosterolului în desmetilsterol în mod mai activ cu inhibarea HMG-CoA. Aceasta permite proprietățile fungicide împotriva dermatofitoților și distinge bifonazolul de alte medicamente antifungice.

Bifonazol ucide ciupercile care cauzează infecția prin interferarea cu membranele celulare. Lucrează prin oprirea fungilor de la producerea unei substanțe numite ergosterol, care este o componentă esențială a membranelor celulare fungice. Distrugerea producției de ergosterol cauzează apariția de găuri în membrana celulară fungică.

Membranele celulare ale ciupercilor sunt vitale pentru supraviețuirea lor. Ei păstrează substanțe nedorite care intră în celule și împiedică scurgerea conținutului celulelor. Deoarece bifonazolul produce găuri în membranele celulare, constituenții esențiali ai celulelor fungice se pot scurge. Acest lucru ucide ciupercile și tratează infecția.


Transport și pachet

Bifonazole


Companie

Bifonazole Supplier

Bifonazole Manufacturer


Xi'an Fengzu Biologic Technology Co, Ltd este una dintre profesionale China gmp standard bifonazol, usb bifonazol, ep bifonazole producătorii de praf, pentru tot ce aveți nevoie de cele mai bune, prețul, organice, 100% pur, natura, și GMP fabrică gmp standard bifonazol , usif bifonazol, ep bifonazolpowder, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Și bun venit la en-gros și în cantitate mare de gmp bifonazol standard, usb bifonazol, ep bifonazolepowder de la noi.

Anchetă