Banner
Acasă > Produse >> API-ul

FZBIOTECH Seria Sarms de înaltă calitate Seria 98% Testolonă / RAD 140 / CAS 1182367-47-0

FZBIOTECH Seria Sarms de înaltă calitate Seria 98% Testolonă / RAD 140 / CAS 1182367-47-0
COA din RAD140
Vorbeste acum

Detalii produs

Informații de bază despre Testolone / RAD 140

Nume produs: RAD140

(4-cianofenil) -1,3,4-oxadiazol-2-il] -2-hidroxipropil] amino] -3 (2-clor- -methylbenzonitrile; Testolone

Puritate: 99%

Test: HPLC

MF: C20H16CIN5O2

Punct de topire: 81-82oC

Punct de fierbere: 469,7 ° C la 760 mmHg

Grad: Gradul farmaceutic

MW: 393,83

Aspect: Pulbere albă fină

CAS: 1182367-47-0

Furnizor: FZBIOTECH

Formula structurala:

1182367-47-0.png


Introducerea Testolone / RAD 140

RAD140 este un modulator receptor nesorocid selectiv al androgenului sau SARM care a rezultat dintr-un program intern de descoperire a medicamentelor care a început în 2005. RAD140 a demonstrat o activitate anabolică puternică asupra mușchiului și osului în studiile preclinice și a efectuat studii de toxicologie preclinice de 28 de zile la ambii șobolani și maimuțele. Datorită eficacității anabolice ridicate, selectivității receptorilor, activității orale puternice și perioadei de înjumătățire pe termen lung, credem că RAD140 are potențial clinic într-o serie de indicații în care creșterea musculară musculară slabă și / sau densitatea osoasă este benefică, cum ar fi tratarea pierderea în greutate din cauza cașexiei cauzate de cancer, a fragilității musculare și a osteoporozei.


Beneficiile testolone / RAD 140

Împreună cu efectele testosteronului discutate mai sus, Testolone (RAD-140) are și alte beneficii semnificative. Viteza sporită, rezistența și rezistența la intensitatea ridicată reprezintă un beneficiu cheie prezentat în testele de cercetare cu implementarea RAD. Un alt beneficiu uriaș prezentat în cadrul cercetării RAD este o acumulare rapidă a țesuturilor musculare. Studiile au arătat, de asemenea, că RAD conține un efect anabolic mai mare decât testosteronul atunci când este utilizat.


Utilizări de Testolone / RAD 140

Evident, la fel ca restul SARMS, testolona prezintă oportunități foarte bune celor cu boli musculare, sarcopenie (pierderea mușchilor legate de vârstă) și deficiențe androgenice. Spre deosebire de steroizii anabolizanți, care sunt utilizați în aceleași scopuri, pacienții vor putea să profite de aceleași efecte pozitive, evitând în același timp cele mai multe efecte nedorite.

În mod logic, testolonul poate aduce beneficii incredibile unui atlet fără costul efectelor secundare proeminente observate cu steroizi anabolizanți androgenici. În special, testolona va îmbunătăți drastic rezistența și recuperarea, ceea ce va duce în continuare la o creștere considerabilă a masei musculare și a forței. În consecință, RAD140 va fi o mare plus față de orice fel de ciclu, unde va da toate aceste calități fără efecte secundare suplimentare. În plus, poate fi folosit cu succes solo într-un ciclu lung, deoarece nu provoacă suprimare.


Efectele secundare ale testolone / RAD 140

Unul dintre aspectele cele mai atrăgătoare ale RAD140 și ale tuturor SARMS-urilor în general este absența efectelor secundare, făcându-le unele dintre cele mai sigure medicamente care îmbunătățesc performanța (PED) în aceste zile. După cum sa menționat mai sus, RAD140 nu va provoca suprimarea și nici nu va provoca nici unul dintre efectele secundare asociate în mod obișnuit cu steroizii. În plus, în ciuda faptului că sunt compuși orali, SARMS nu sunt toxice pentru ficat, la fel și RAD140. În cele din urmă, testolona nu interacționează cu enzima aromatazică, astfel încât nu vor exista efecte secundare estrogenice atunci când se utilizează ca un PED stand-alone sau cu alți compuși non-aromatizanți.


Transport și depozitare

Testolone.jpg

Testolone.jpg


Imaginea companiei

RAD140.jpg

RAD 140.jpg

Anchetă