Banner
Acasă > Produse >> API-ul

ARN

ARN
Descarca
Vorbeste acum

Detalii produs

Informații de bază ale acidului ribonucleic
Nume produs: Acid ribonucleic
Alte nume: ARN
Aspect: Pulbere galben deschis
Formula moleculară: C32H37NO12
Specificații: 90% -95%
Grad: Alimente și Medicale
Nr. CAS: 63231-63-0
EINECS NR .: 277-256-7
Furnizor: FZBIOTECH

Introducerea succintă a acidului ribonucleic
Acidul Ribonucleic (ARN) este o familie omniprezentă de molecule biologice mari care realizează multiple roluri vitale în codificarea, decodificarea, reglarea și exprimarea genelor.
Împreună cu ADN, ARN cuprinde acizii nucleici, care, împreună cu proteinele, constituie cele trei macromolecule majore esențiale pentru toate formele cunoscute de viață. Ca și ADN-ul, ARN-ul este asamblat ca un lanț de nucleotide, dar este de obicei monocatenar. Organismele celulare utilizează ARN-ul mesager pentru a transmite informații genetice (adesea notate folosind literele G, A, U și C pentru nucleotidele guanină, adenină, uracil și citozină) care direcționează sinteza proteinelor specifice, în timp ce mulți viruși codifică gene informații folosind un genom ARN.
Unele molecule de ARN joacă un rol activ în celule prin catalizarea reacțiilor biologice, controlul expresiei genelor sau sensibilizarea și comunicarea răspunsurilor la semnalele celulare. Unul dintre aceste procese active este sinteza proteinelor, o funcție universală prin care moleculele ARNm direcționează asamblarea proteinelor pe ribozomi.


Pachet & Livrare

Ribonucleic acid

Imaginea companiei

Ribonucleic acid Supplier

Ribonucleic acid Manufacturer

Anchetă