Banner
Acasă > Produse >> API-ul

finasteride

finasteride
Vorbeste acum

Detalii produs

Infromarea de bază a pulberii Finasteride

Nume produs: Finasteride Powder

Nume comerciale: Propecia, Proscar

Specificație: 99%

Aspect: pulbere cristalină albă sau albă

Formula moleculară: C23H36N2O2

Greutate moleculară: 372,54 g / mol

Nr. Cas: 98319-26-7

Furnizor: FZBIOTECH

Formula structurala:

Finasteride.png


Introducere pulbere Finasteride

Finasteridul este un antiandrogen care acționează prin inhibarea 5-alfa reductazei de tip II, enzima care transformă testosteronul în dihidrotestosteron (DHT). Este utilizat ca tratament în hiperplazia benignă de prostată (BPH) în doze mici și cancerul de prostată în doze mai mari. De asemenea, este indicat pentru utilizare în combinație cu doxazosin terapie pentru a reduce riscul de progresie simptomatică a BPH. În plus, este înregistrată în multe țări pentru alopecie androgenetică (chelie de model masculin).


Utilizarea pulberii Finasteride

Finasteridul este utilizat pentru a micsora o prostată mărită (hiperplazie benignă de prostată sau BPH) la bărbații adulți. Poate fi utilizat singur sau luat în asociere cu alte medicamente pentru a reduce simptomele BPH și poate reduce, de asemenea, nevoia de intervenție chirurgicală.

Finasteridul poate îmbunătăți simptomele BPH și poate oferi beneficii, cum ar fi scăderea dorinței de a urina, fluxul de urină mai bun cu mai puțină încordare, mai puțin de senzația că vezica urinară nu este complet golită și scăderea urinării nocturne. Acest medicament funcționează prin scăderea cantității unui hormon natural al corpului (DHT) care determină creșterea prostatei.


Efectele secundare ale pulberii Finasteride

Posibilitatea / dorința sexuală scăzută poate apărea. La unii bărbați, acest medicament poate reduce cantitatea de spermă eliberată în timpul sexului. Acest lucru este inofensiv, dar a continuat la unii bărbați chiar și după oprirea tratamentului. Finasteridul poate crește și creșterea părului. Dacă oricare dintre aceste efecte persistă sau se agravează, anunțați imediat medicul sau farmacistul.

Nu uitați că medicul dumneavoastră a prescris acest medicament, deoarece el sau ea a apreciat că beneficiul pentru dvs. este mai mare decât riscul de reacții adverse. Multe persoane care utilizează acest medicament nu au reacții adverse grave.

Spuneți imediat medicului dumneavoastră dacă apar oricare dintre aceste reacții adverse improbabile, dar grave: apariția sânului, externarea mamelonului, mărirea / sensibilitatea / durerea sânilor, dureri în testicule, incapacitatea de a urina.


Transport și Depozitare


Pudră finasteridă


Imaginea companiei


Furnizor de pulberi Finasteride

Producător de pudră finasteridă

Anchetă