Banner
Acasă > Produse >> API-ul

Pulbere de finasteridă

Pulbere de finasteridă
Lista produselor FZBIOTECH
Vorbeste acum

Detalii produs

Pulberea de finasteridă este un anti-androgen care acționează prin inhibarea 5-alfa reductazei de tip II, care convertește testosteronul în dihidrotestosteron (DHT). cancer. De asemenea, s-a demonstrat că combinația cu tratamentul cu doxazosin poate reduce riscul de apariție a simptomelor BPH. În plus, a fost înregistrată ca alopecie androgenetică (chelie masculină) în multe țări.


Informații de bază

numele produsului

Pulbere de finasteridă

Alt nume

Propecia, Proscar

Specificație

99%

Aspect

pulbere cristalină albă sau aproape albă

Formulă moleculară

C23H36N2O2

Greutate moleculară

372.54

CAS NR.

98319-26-7

EINECS NR.

620-534-3

Standard

USP sau EP

Certificări

ISO, Halal, FDA

Furnizor

FZBIOTECH

Probă

Oferi

Formula structurala

Finasteride.png


Utilizări

Finasterida este utilizată pentru a reduce hipertrofia prostatică (hiperplazie benignă de prostată sau BPH) la bărbații adulți. Poate fi utilizată singură sau în combinație cu alte medicamente pentru ameliorarea simptomelor BPH și poate reduce, de asemenea, necesitatea intervenției chirurgicale.

Finasterida poate îmbunătăți simptomele BPH și poate oferi beneficii precum reducerea dorinței de a urina, un flux mai bun de urină și mai puțin efort, reducerea golirii incomplete a vezicii urinare și reducerea urinării pe timp de noapte. Medicamentul funcționează prin reducerea cantității de hormoni naturali ai corpului (DHT) care cauzează creșterea prostatei .


Raport de testareCOA of FinasterideAnchetă

You Might Also Like