Banner
Acasă > Produse >> API-ul

Dorametchin

Dorametchin
COA de Doramectin
Vorbeste acum

Detalii produs

Informații de bază ale prafului de Doramectină
Nume produs: Doramectin
Sinonime: 25-CYCLOHEXYL-5-O-DEMETHYL-25-DE (1-METILPROPIL) AVERMECTIN; DORAMECTIN; Doramectin VETRANAL; Doromectin; 25-Cclohexil-avermectină B1; 25-Ciclohexil-5-O-demetil-25-de (1-metilpropil) avermectină A1A; Dectomă; UK-67994
Formula moleculară: C50H74O14
Greutate moleculară: 899,11
Aspect: pulbere albă
Puritate: 98,5%
Metoda de testare: HPLC
CAS: 117704-25-3
EINECS: 1308068-626-2
Furnizor: FZBIOTECH
Formula structurala:
Praf de Doramectină

Introducerea Doramectin Powder
Doramectina este o nouă generație de antiparazitare, în comparație cu alte produse de ivermectină disponibile comercial, gama de anti-paraziți a Doramectinei este mai largă, cu un efect mai bun, iar Doramectina poate preveni reinfecția parazitului pentru o perioadă mai lungă de timp, fiind cea mai bună din lume, cea mai potențială medicamente antiparazitare pentru dezvoltare veterinară.
Pudra de Doramectină sub formă de pesticid poate ucide toți paraziții interni și externi și este valabilă și pentru nematode, artropode. În prezent, industria porcină chineză folosită frecvent medicamente insecticide includ: medicamente parazite: albendazol, levamisol, triclorfon, Vietnam, higromicină, ivermectină, avermectină. Medicamente parazite externe: triclorfon, amitraz, diazinon, medicamente permetrine, avermectină, ivermectină.

Utilizări de praf Doramectină
Doramectina este utilizată pentru tratamentul bolilor de animale precum nematode și acctoparazita acarienilor, este fermentată prin avermitilis recombinant (Streptomyces avermitilis) tulpină nouă, iar principala diferență față de ivermectină este că C25 este substituit cu ciclohexil. Este un medicament antiparazitar nou, cu spectru larg, și este eficient pentru nematode gastrointestinale, nematode pulmonare, Euglena, păduchi, căpușe, acarieni și viermi, are, de asemenea, un efect bun asupra paraziților interni și externi, în special anumiți nematozi (viermi rotunzi) și artropode, dar invalide pentru tenă, flute și protozoare. Mecanismul său de acțiune este de a crește eliberarea acidului γ-aminobutiric (GABA) neurotransmițător inhibitor al viermului, blocând astfel transmiterea semnalelor nervoase, astfel încât celulele musculare își pierd capacitatea de a se contracta, ducând la moartea paraziților. neurotransmițătorul nervilor periferici ai mamiferelor este acetilcolina și nu va fi afectat de Doramectină, doramectina nu poate trece ușor prin bariera sânge-creier, leziuni minime ale sistemului nervos central, sigure la vite.

Pachet si livrare
Livrare: Transport maritim / aerian și International Express
Timp de expediere: 2-3 zile lucrătoare după plată
Pachet: 1-5 kg / pungă folie de aluminiu, dimensiune: 22cm (lățime) * 32cm (lungime)
15-25kg / tambur, dimensiune: 38cm (diametru) * 50cm (înălțime)
Depozitare: Lăsat departe de lumină puternică și căldură.
Perioada de valabilitate: 24 de luni

Doramectin.jpg

Doramectin price.jpg


Imaginea companiei:


Anchetă