Banner
Acasă > Produse >> API-ul

Hialuronat de sodiu

Hialuronat de sodiu
Vorbeste acum

Detalii produs

Informații de bază despre Sodium Hyaluronate
Un alt nume: sare de sodiu a acidului hialuronic; Sare de sodiu a acidului salicilic, hialuronat de sodiu
Formula moleculară: (C14H20NO11Na) n
Greutate moleculară: 403,31
Număr CAS: 9067-32-7
Grad: Alimente și calități cosmetice
Număr EINECS: 232-678-0
Proprietate: Solubil în apă.
Caracteristici: În timp ce particule sau pulbere albă sau pulbere, proprietăți de absorbție a umezelii, solubile în apă, insolubile în etanol, acetonă, eter etilic etc. solvenți organici.

Formula structurala:

hyaluronat sodium.jpg

Ce este hialuronatul de sodiu?
Hialuronatul de sodiu (HA) este o mocopolizaharidă compusă din unități disaccharide repetate de Nacetilglucozamină și acid glucuronic. HAB comercial este de obicei o formă de sodiu, numită hialuronat de sodiu. HA este prezentă pe scară largă în matricea extracelulară a țesuturilor amimale și a umorului vitros. Principala sa funcție fiziologică este retenția și lubrifierea apei. Hialuronatul de sodiu cu greutate moleculară mică (LMWHA) poate penetra derma pentru a fi ușor absorbită de piele. Prin imbunatatirea circulatiei sangelui, reglarea metabolismului pielii si imbunatatirea nutritiei pielii, LMWHA poate preveni imbatranirea pielii si mentine functia de colagen. LMWHA este deosebit de util în saloanele de frumusețe, datorită caracterului său ușor de penetrare a dermei. Importat de către aparatele de condiționare a pielii cu ajutorul impulsurilor sau căldurii de joasă tensiune, LMWHA poate îmbunătăți generarea de noi celule și poate rezista agățării, astfel încât pielea să-și simtă adevărata valoare. HA în organismul uman este o substanță cu masă moleculară mare. LMWHA poate fi sintetizat în HMWHA după ce este absorbit de organism, astfel încât cantitatea de HA entogenă crește. Hrănirea LMWHA acționează asupra întregului corp de pe derm la epidermă.

Beneficiile pudrei de hialuronat de sodiu
1. Pudra de hialuronat de sodiu poate crește elasticitatea pielii, poate amâna îmbătrânirea pielii;
2. Pudra de hialuronat de sodiu poate promova proliferarea și diferențierea celulelor epidermale, îndepărtarea radicalilor liberi de oxigen;
3. Pudra de hialuronat de sodiu poate preveni și repara deteriorarea pielii. Soluția apoasă de acid hialuronic are vâscozitate ridicată;
4. Pudra de hialuronat de sodiu poate ingrosa faza de apa; si pasta in mod egal dupa emulsificarea fazei de ulei este rafinata, are emulsifierea stabila. Acidul hialuronic este unul dintre ingredientele cele mai bune hidratante naturale ale cosmeticelor de inalta calitate, compatibilitate buna;
5. Pudra de hialuronat de sodiu poate fi adăugată la aproape orice cosmetică de frumusețe, utilizată pe scară largă în cremă, loțiune, loțiune, esență, curățare, baie, spalare, mușchi, expansiune, ruj și alte produse cosmetice, conținutul general este de 0,05-0,5%.


Transport și pachet

Sodium Hyaluronate


Companie

Sodium Hyaluronate Supplier

Sodium Hyaluronate Manufacturer

Anchetă