Banner
Acasă > Produse >> Ulei de plante >> Ulei esențial

foloseste pentru uleiul de scortisoara Ulei de extract de scorțișoară

Ulei de extract de scorțișoară
Lista de ulei FZBIOTECH
Vorbeste acum

Detalii produs

Infromatie de baza

numele produsului

Ulei de extract de scorțișoară

Alt nume

Ulei de scorțișoară

Specificație

≥ 80% cinemaldehidă

Aspect

Lichid galben deschis

Probă

20 Ofertă ML gratuită

Service OEM

da

Metoda de extracție

Distilare cu abur

Partea plantelor

Frunze și scoarțe

Origine

China

certificări

ISO, halal, FDA

Furnizor

FZIBOTECH

calitate

Alimente și cosmetice

Uleiul de frunze de scorțișoară și uleiul de scoarță de scorțișoară sunt ambele derivate din distilarea cu aburi a fiecăreia dintre aceste părți respective. Înainte de a extrage uleiul din scoarță, bețișoarele de scorțișoară sunt pirate sau rupte în bucăți mici și plasate în flaconul de distilare, care este conectat la generatorul de aburi și la un condensator, unde uleiul se condensează. De acolo, trece printr-un separator unde este colectat.


Funcţie

Uleiul de scorțișoară este utilizat în desfășurarea băuturilor, a pastelor de dinți, a aromelor de tutun. Folosiți în bomboane 150 mg / kg, gumă de mestecat 1900 mg / kg; produse din carne în 290 mg / kg; condimente 140 mg / kg; alimente coapte 73 mg / kg; băuturi răcoritoare 3. 0 mg / kg, rece în 11 mg / kg; În unele săpunuri, se poate folosi și parfum de tămâie. Separarea uleiului nostru de scorțișoară poate fi extrasă și din uleiul de scorțișoară, și sinteza suplimentară a alcoolului de scorțișoară și a altor mirodenii.


utilizări

1. Pentru o formulă de scorțișoară care funcționează ca hidratant terapeutic și întineritor, amestecă 1 picătură de ulei de scorțișoară într-o cremă obișnuită pentru față și masează o cantitate mică de amestec în piele noaptea înainte de culcare

2. Pentru un șampon cu scorțișoară, care are reputația de a stimula creșterea părului și de a aborda matreata, părul subțire și căderea părului, combina 5-6 picături de ulei esențial de scorțișoară cu 5 linguriță. Uleiul de Carrier și masează acest amestec în scalp.

3. Pentru un amestec revigorant de ulei de scorțișoară care crește imunitatea, ușurează congestia și ameliorează stresul, difuză un amestec de 1 ulei esențial de scorțișoară (scoarță sau frunză), 1 picătură de rozmarin esențial Ulei, 1 picătură Ulei esențial de eucalipt, 1 picătură Ulei esențial Clove și 1 picătură ulei esențial de portocală.


Certificat de analiză

Articol:

Standard:

Rezultatul testului:

Aspect

Lightyellowtoredbrownclearliquid

rESPECTATE

Miros

HastheChineseCassiaaroma, tastespicy

rESPECTATE

Specificgravity (20 ℃ / 20 ℃)

1.052-1.070

1.0554

Refractiveindexat 20 ℃

1.6000-1.6140

1.6071

Solubilitatea (20 ℃)

Adăugați 1 volumeofsampleto 3 volumeof

etanol (90%), appearingclearsolution

rESPECTATE

Valoarea acidului

≤15.0

3.17

Trans-cinnamylaldehydecontent (GC)

≥80.0%

82.68%Flowchart

Cinnamon Oil.jpg

FZBIOTECH Package

Cinnamon Oil price.jpg


Anchetă