Banner
Acasă > Produse >> Ulei de plante >> Ulei esențial

foloseste pentru uleiul de scortisoara Ulei de extract de scorțișoară

Ulei de extract de scorțișoară
Lista uleiurilor FZBIOTECH
Vorbeste acum

Detalii produs

Se consideră că scorțișoara este unul dintre cele mai vechi și mai valoroase condimente din lume. De pe vremea vechilor egipteni și de mii de ani după aceea, a continuat să fie folosit, devenind chiar un element de bază în medicina tradițională chineză și ayurvedică. Astăzi, acesta continuă să fie utilizat sub formă de condimente, ierburi, pulberi și ceaiuri pentru a aborda afecțiunile emoționale și fizice, cum ar fi depresia, problemele respiratorii și digestive, răcelile, gripa, creșterea în greutate, diareea, infecțiile cu drojdii, menstruația grea, crampe menstruale, artrită și infecții ale pielii. Uleiul esențial de scorțișoară poate fi obținut fie din coaja exterioară a copacului, fie din frunzele acestuia, prin urmare, cele două soiuri principale sunt Uleiul esențial de scorțișoară și Uleiul esențial de frunze de scorțișoară.

Cinnamon Extract Oil

Informații de bază

numele produsului

Ulei de extract de scorțișoară

Alt nume

Ulei de scorțișoară

Specificație

≥80% cinamaldehidă

Aspect

Lichid galben deschis

Probă

Ofertă gratuită de 20 ml

Serviciu OEM

da

Metoda de extracție

Distilarea cu abur

Partea de plantă

Frunze și lătrături

Origine

China

Certificări

ISO, Halal, FDA

Furnizor

FZIBOTECH

Grad

Alimentație și cosmetică

Uleiul de scorțișoară și uleiul de scorțișoară sunt ambii derivați din distilarea cu abur a fiecăreia dintre aceste părți respective. Înainte de a extrage uleiul din scoarță, bețișoarele de scorțișoară sunt piure sau rupte în bucăți mici și plasate în balonul de distilare, care este conectat la generatorul de abur și la un condensator, unde uleiul se condensează. De acolo, trece printr-un separator unde este colectat.


Funcţie

ScorţişoarăExtrageți uleise utilizează în desfășurarea de băuturi, pastă de dinți, aromă de tutun.Utilizați în bomboane 150mg / kg, gumă de mestecat 1900mg / kg; produse din carne în 290mg / kg; condimente 140mg / kg; alimente coapte 73mg / kg; băuturi răcoritoare 3,0mg / kg, reci în 11mg / kg;. În unele săpun, se poate folosi și parfum de tămâie. Separarea uleiului nostru de scorțișoară poate fi extrasă și din uleiul de cinamaldehidă și din sinteza suplimentară a alcoolului cinamilic și a altor condimente.


Utilizări

1. Pentru o formulare de scorțișoară care funcționează ca o cremă hidratantă terapeutică și întineritoare, amestecați 1 picătură de ulei de scorțișoară într-o cremă de față obișnuită și masați o cantitate mică de amestec în piele noaptea înainte de culcare.

2. Pentru un șampon cu scorțișoară, care are reputația de a stimula creșterea părului și de a aborda mătreața, subțierea părului și căderea părului, combinați 5-6 picături de ulei esențial de scorțișoară cu 5 lingurițe. Ulei de masline și masează acest amestec în scalp.

3. Pentru un amestec revigorant de ulei de scorțișoară care mărește imunitatea, ușurează congestia și ameliorează stresul, difuzează un amestec de 1 picătură de ulei esențial de scorțișoară (scoarță sau frunze), 1 picătură de ulei esențial de rozmarin, 1 picătură de ulei esențial de eucalipt, 1 picătură esențială de cuișoare Ulei și 1 picătură de ulei esențial portocaliu.


Certificat de analiză

Articol:

Standard:

Rezultatul testului:

Aspect

Lightyellowtoredbrownclearliquid

Conform

Miros

HastheChineseCassiaaroma, gustativ

Conform

Gravitate specifică (20 ℃ / 20 ℃)

1.052-1.070

1.0554

Refractivindexat20 ℃

1.6000-1.6140

1.6071

Solubilitate (20 ℃)

Adăugați 1 volum de exemplar până la 3 volum de

etanol (90%), care apare clare soluție

Conform

Valoarea acidului

≤15.0

3.17

Conținutul trans-cinamilaldehidic (GC)

≥80.0%

82.68%



Diagrama de flux

Cinnamon Oil.jpg

FZBIOTECH Package

Cinnamon Oil price.jpg


Anchetă

You Might Also Like