Banner
Acasă > Produse >> API-ul

Irinotecan

Irinotecan
Vorbeste acum

Detalii produs

Informații de bază despre Irinotecan
Alte nume: Camptosar, Irinotecan hcl
Formula moleculară: C33H38N4O6
Moleculară moleculară: 586,678
Aspect: Creamă până la pulbere galben pal
Metoda de testare: HPLC
Conținut: 99%
CAS: 97682-44-5
Formula structurala:
Irinotecan Hydrochloride.png


Introducerea Irinotecanului
Irinotecanul este un derivat semi-sintetic al camptotecinei, care poate fi combinat în mod specific cu topoizomeraza I. Topoizomeraza I indusă rupturi reversibile cu o singură catenă, astfel încât structura dublu catenară a ADN-ului să fie dezbrăcată. Irinotecanul și metabolitul său activ SN-38 cu legarea completă a complexului de topoizomerază I-ADN, împiedicând astfel conectarea acidului nucleic monocatenar fragmentat. Cercetările existente sugerează că citotoxicitatea irinotecanului datorată procesului de sinteză ADN. Replicazele și interacțiunile triple complexe ale topoizomerazei I-ADN irinotecan (sau SN-38), care cauzează rupturi de ADN dublu. Celulele de mamifere nu pot repara în mod eficient pauzele de ADN dublu


Beneficiile pulberii de Irinotecan
1. Clorhidratul de irinotecan (CPT-11) este un agent antineoplazic intravenos. Clorhidratul de irinotecan este un medicament puternic împotriva cancerului, cu activitate într-o gamă largă de modele de tumori experimentale. Clorhidratul de irinotecan este unul dintre numeroșii derivați solubili în apă ai camptotecinei (CPT), un alcaloid citotoxic de plante izolat din arborele chinezesc Camptotheca acuminate. Clorhidratul de irinotecan are activitate în cancerul colorectal similar cu 5-fluorouracil și pare a fi parțial non-rezistent.
2.Acest produs este antineoplazic. Acesta este primul medicament care este utilizat pentru tratarea cancerului rectal de colon metastatic; are, de asemenea, efecte foarte bune asupra carcinomului non-mic de celule pulmonare și a carcinomului cu celule mici din plămân.


Pachet & Livrare


Irinotecan


Imaginea companiei


Irinotecan Supplier

Irinotecan ManufacturerAnchetă