Banner
Acasă > Produse >> Ulei vegetal >> Ulei de transport

Ulei de nucă de cocos fracționat

Ulei de nucă de cocos fracționat
Ulei de nucă de cocos fracționat
Vorbeste acum

Detalii produs

Infromarea de bază a uleiului de nucă de cocos fracționat

Nume produs: Ulei de nucă de cocos fracționat

Alt nume: ulei de nucă de cocos fracționat, ulei de nucă de nucă de cocos, ulei de nucă de cocos fracționat

Origine: China

Aspect: Lichid incolor

Puritate: C8 56,2%, C10 42,9%

Plant utilizat: ulei de nucă de nucă de cocos

Grad: Cosmetice, Grad alimentar

Metoda de extracție: Fecioară și fracționată

OEM: DA


Uleiul de nucă de cocos fracționat este uleiul de nucă de cocos care a fost prelucrat sau „fracționat” pentru a crea un ulei foarte stabil la raft. Fracția de ulei folosită este foarte mare în grăsimi saturate, iar acest produs poate fi utilizat într-o mare varietate de moduri. Multe companii care transportă materiale pentru fabricarea produselor cosmetice stocează ulei de nucă de nucă de nucă de cocos și poate fi achiziționat și de la furnizorii de masaj și săpun. Costul acestui petrol variază, în funcție de cererea globală.

Marele avantaj pentru uleiul de nucă de cocos fracționat față de uleiul de nucă de cocos obișnuit este că este foarte rafinabil. Nu va deveni rancid, spre deosebire de uleiurile neterminate, ceea ce face mai ușor să lucreze. De asemenea, este capabil să manipuleze căldură foarte mare, ceea ce poate fi un bonus distinct și poate fi mai ușor de lucrat cu uleiul de cocos solid. Datorită faptului că are o durată lungă de valabilitate, nu necesită proceduri speciale de depozitare și manipulare, dincolo de păstrarea într-un loc uscat și rece.


Beneficiile uleiului de nucă de nucă fracționat

O utilizare obișnuită a uleiului de cocos fracționat este ca ulei purtător pentru uleiuri esențiale și masaj. Uleiul este ușor și non-gras, dar penetrează foarte bine pielea, ceea ce îl face foarte potrivit pentru livrarea de uleiuri esențiale. Poate fi folosit și ca hidratant intensiv, în special pe zone precum fața, unde pielea este cunoscută pentru că este delicată. Acest tip de ulei de nucă de cocos constituie, de asemenea, o bază bună pentru exfolierea corpului și alte produse de îngrijire a corpului.

Sapunele le place, de asemenea, să lucreze cu ulei de nucă de cocos fracționat, favorizându-l pentru lumina sa, chiar și pentru bule și pentru mirosul neutru. De asemenea, poate fi biciuit și amestecat în creme hidratante pentru a fi folosit ca hidratant intensiv.

Acest produs uleios nu este hipoalergenic. Unele persoane pot avea o reacție la acesta, iar persoanele care nu au folosit acest produs înainte ar putea să încerce să testeze uleiul pur pe o mică suprafață de piele înainte de al aplica pe întregul corp. Dacă roșeața, erupția sau mâncărimea se dezvoltă după utilizarea uleiului de nucă de nucă de cocos, este un semn al unei potențiale alergii la ulei.


Certificat de analiză

Ulei de nucă de cocos fracționat.jpg


Transport și Depozitare

Livrare: Transport maritim / aerian și International Express

Timp de livrare: 2-3 zile lucrătoare după plată

Pachet: 30ml / 50ml / 100ml: sticle de chihlimbar, 1 kg / 5 kg: tambur de aluminiu

25kg: butoi de plastic (30cm * 26cm * 42cm), 180 kg: tambur de fier de călcat (56cm2 * 90cm)

Depozitare: Lăsat departe de lumină puternică și căldură.

Perioada de valabilitate: 24 de luni

Fractionated Coconut Oil.jpg


Companie



Anchetă