Banner
Acasă > Produse >> API-ul

Diatrizoat de sodiu

Diatrizoat de sodiu
Lista produselor FZBIOTECH
Vorbeste acum

Detalii produs

Informații de bază despre sodiul diatrizat
Nume produs: Diatrizoate Sodium
Alte nume: Natrii Diatrizoas
Aspect: Pulbere albă
MF: C11H8I3N2NaO4
Masă moleculară: 635,9
CAS: 737-31-5
EINECS: 212-004-1
Furnizor: FZBIOTECH
Formula structurala:
Diatrizoat Sodium.png

Introducerea succintă a sodiului diatrizat
Diatrizoat de sodiu este un agent de contrast folosit în timpul testului cu raze X. Acesta poate fi utilizat ca agent de diagnosticare în timpul angiografiei, urografiei și radiografiei. Poate fi aplicat în timpul vizualizării venelor, sistemului urinar, tractului gastro-intestinal, splinei și articulațiilor, precum și în timpul tomografiei computerizate (CT scan). Se utilizează în cazurile în care bariul nu este adecvat pentru aplicare, cum ar fi pacientul fiind alergic la bariu. Mecanismul de acțiune al sodiului Diatrizoat este acela că poate bloca razele X astfel încât structura corpului care conține iod să fie delimitată în contrast cu acele structuri care nu conțin iod, permițând în continuare vizualizarea acelor zone conexe.

Efectele secundare ale sodiului diatrizat
Efectele adverse severe sau ireversibile ale Diatrizatului de sodiu, care dau naștere unor complicații suplimentare, includ tahicardia, pancreatita, bradicardia, insuficiența renală.
Diatrizatul de sodiu produce efecte care pot pune viața în pericol, incluzând edem pulmonar, aritmie cardiacă, bronhospasm, edem angioneurotic, reacții anafilactice, crize hipertensive. care sunt responsabile de întreruperea tratamentului cu Diatrizatul de sodiu.
Reacțiile adverse simptomatice produse de Diatrizatul de sodiu sunt mai mult sau mai puțin tolerabile și, dacă devin severe, pot fi tratate simptomatic, acestea includ slăbiciune, amețeli, dureri de cap, greață, vărsături, transpirații, leșin, leșin, tulburări ale gustului, de căldură.


Pachet & Livrare

Diatrizoate Sodium


Imaginea companiei

Diatrizoate Sodium Supplier

Diatrizoate Sodium Manufacturer

Anchetă