Banner
Acasă > Produse >> Ulei vegetal >> Ulei esential

ulei de cedru pentru vânzare Ulei de cedru

Ulei de cedru
Lista de ulei FZBIOTECH
Vorbeste acum

Detalii produs

Infromarea de bază a uleiului de cedru

Origine: China, Siberia
O parte din planta folosită: acul de pin
Metoda de extracție: Distilarea cu abur
Aspect: lichid roșu maro
Conținut: 99,9% ulei volatil
Nr. CAS: 8000-27-9


Introducerea uleiului de cedru

Arborii cresc până la 30 mm, cu un singur stem, coroana se ridică îngust până la conic, rotund sau aplatizat. Scoarța este maro, exfoliază în benzi subțiri, cea de ramuri mici (5-10 mm diam.). Ramurile penduloase în ascendent și ramurile în general sunt erecte. Este înalt, cu coaja spirtoasă rășinoasă, parfumată, cu coajă groasă sau crăpată, cu ramuri largi, de nivel. Lăstarii sunt dimorifici, cu lăstari lungi, care formează cadrul ramurilor, și lăstari scurți, care transporta majoritatea frunzelor.

Frunzele sunt verzui și acul, asemănător cu lungimea de 8-60 mm, aranjate singure într-o lăstare spirală deschisă lungă.


Utilizarea uleiului de cedru

Proprietățile de aromoterapie ale uleiului de cedru sunt diuretice, antiseptice, antispastice, astringente, expectorante, fungicide insecticide, antiseborroeice, emmenagogue, sedative și tonice. Ea are un efect calmant și liniștitor asupra minții și este de mare ajutor în condițiile asociate tensiunii nervoase și a anxietății.
Utilizări farmaceutice ale uleiului de cedru:
Ulei de cedru beneficiază de piele prin capacitatea sa de sedare care ameliorează mâncărimea. Acțiunea ei astringentă este excelentă pentru acnee, pielea grasă, precum și pentru mătreață și păr. Ajută la infecțiile toracice și urinare ca un tonic general și are un efect pronunțat asupra membranelor mucoase. Este, de asemenea, util în cazurile de reumatism și artrită.
Acest ulei de parfum de calitate superioară este excelent pentru a lumanari de parfum, potpourri proaspete, pentru săpunuri, uleiuri pentru baie și ulei de masaj. Este, de asemenea, folosit ca ulei de corp pentru parfumuri. Aceasta adaugă calitatea caldă aromelor. Se combină bine cu lemn de santal și ulei de vetiver. Este, de asemenea, bun pentru păr uscat, deoarece crește capacitatea pielii și a scalpului de a menține în apă. Lemn de cedru este excelent de repellent utilizat pentru protejarea moliilor și a altor insecte.


Certificat de analiză

Cedar wood Oil

Schemă grafică

Pure Cedar Oil.jpg

Transport și depozitare

Livrare: Transport maritim / aerian si International Express
Timp de livrare: 2-3 zile lucrătoare după efectuarea plății
Pachet: 30ml / 50ml / 100ml: sticle de sticlă de chihlimbar, 1kg / 5kg: tambur din aluminiu
25kg: cilindru din plastic (30cm * 26cm * 42cm), 180kg: tambur de fier (56cm 2 * 90cm)
Depozitare: ferit de lumină puternică și căldură.
Perioada de valabilitate: 24 luni

Cedar Oil price.jpg

Bulk Cedar Oil.jpg


Companie
Xi'an Fengzu Biologic Technology Co, Ltd este unul dintre profesionale de ulei de cedru China, producătorii de cedru ulei de esență, pentru tot ce aveți nevoie de cele mai bune, prețul, organic, 100% pur, natura, și fabrică GMP ulei de cedru, , vă rugăm să ne contactați. Ulei de cedru, ulei de cedru, ulei de cedru, ulei de cedru rosu, ulei de cedru rosu, ulei de cedru, ulei de cedru, ulei de cedru, ulei esential de cedru de la noi .

Anchetă