banneer
Acasă > Produse >> Ulei vegetal >> Ulei esential

ulei de cedru pentru vânzare Ulei de cedru

Ulei de cedru
COA din uleiul din lemn de cedru
Vorbeste acum

Detalii produs

Informații de bază despre uleiul de cedru

Origine: China, Siberia
O parte din planta folosită: acul de pin
Metoda de extracție: Distilarea cu abur
Aspect: lichid roșu maro
Conținut: 99,9% ulei volatil
Nr. CAS: 8000-27-9


Introducerea uleiului de cedru

Copacii cresc până la 30 mm, cu un singur capăt, coroana se ridică îngust până la conic, rotund sau aplatizat. Scoarța este maro, exfoliante în benzi subțiri, cea de ramuri mici (diametru 5-10 mm). Ramurile penduloase în ascendent și ramurile în general erectate. Este înalt, cu coajă de lemn spumos picant, rășinoasă sau crăpată și ramuri largi, de nivel. Lăstarii sunt dimorifici, cu lăstari lungi, care formează cadrul ramurilor, și lăstari scurți, care poartă majoritatea frunzelor.

Frunzele sunt verzui și acul, asemănător cu lungimea de 8-60 mm, aranjate separat într-o luncă spirală deschisă lungă.


Utilizarea uleiului de cedru

Proprietățile de aromoterapie ale uleiului de cedru sunt diuretice, antiseptice, antispastice, astringente, expectorante, fungicide insecticide, antiseboroice, emmenagogue, sedative și tonice. Ea are un efect calmant și liniștitor asupra minții și este de mare ajutor în condițiile asociate tensiunii nervoase și a anxietății.
Utilizări farmaceutice ale uleiului de cedru:
Uleiul de cedru beneficiază de piele prin capacitatea sa de sedare care ameliorează mâncărimea. Acțiunea sa astringentă este excelentă pentru acnee, pielea grasă, precum și pentru mătreața și părul. Ajută la infecțiile toracice și urinare ca un tonic general și are un efect pronunțat asupra membranelor mucoase. Este, de asemenea, util în cazurile de reumatism și artrită.
Acest ulei de parfum de înaltă calitate este excelent pentru a parfumata lumânări, potpourri proaspete, pentru săpunuri, uleiuri pentru baie și ulei de masaj. Este, de asemenea, folosit ca ulei de parfum pentru corp. Aceasta adaugă calitatea caldă aromelor. Se combină bine cu lemn de santal și ulei de vetiver. Este, de asemenea, bun pentru păr uscat, deoarece crește capacitatea pielii și a scalpului de a menține în apă. Lemnul de cedru este excelent de repellent utilizat pentru protejarea moliilor și a altor insecte.


Certificat de analiză

Cedar Oil.jpg

Diagrama fluxurilor

Cedar Oil.jpg


Transport și depozitare

Livrare: Transport maritim / aerian si International Express
Timp de livrare: 2-3 zile lucrătoare după efectuarea plății
Pachet: 30ml / 50ml / 100ml: sticle de sticlă de chihlimbar, 1kg / 5kg: tambur din aluminiu
25kg: cilindru din plastic (30cm * 26cm * 42cm), 180kg: tambur de fier (56cm 2 * 90cm)
Depozitare: păstrat departe de lumină puternică și căldură.
Perioada de valabilitate: 24 luni

Cedar Oil.jpg

Cedar Oil.jpg


Companie

Cedar Oil.jpg

Cedar Oil.jpgXi'an Fengzu Biologic Technology Co, Ltd este una dintre profesionale de ulei de cedru China, producătorii de ulei de cedru esențiale, pentru tot ce aveți nevoie de cele mai bune, prețul, organic, 100% pur natura, și fabrică GMP ulei de cedru, , vă rugăm să ne contactați. Ulei de cedru, ulei de cedru, ulei de cedru, ulei de cedru rosu, ulei de cedru rosu, 8000-27-9, ulei de cedru, ulei de cedru, ulei de cedru, ulei esential de cedru .

Anchetă