Banner
Acasă > Produse >> monomer

Beta Sitosterol

Beta Sitosterol
Vorbeste acum

Detalii produs

Informații de bază despre Beta Sitosterol

Spec. 98% prin HPLC
Aspect: Pulbere cristalină albă
Nr. CAS: 83-46-5
Nr. EINECS: 201-480-6
Formula moleculară: C29H50O
Greutate moleculară: 414,71


Funcția Sitosterolului beta

Beta-sitosterolul este o substanță vegetală similară cu colesterolul. S-ar putea ajuta la reducerea nivelului de colesterol prin limitarea cantității de colesterol care poate intra în organism. De asemenea, se poate lega de prostată pentru a ajuta la reducerea umflăturilor (inflamației). Sterolii vegetali au fost descriși chimic în 1922. Mai târziu, în anii 1950, sa constatat că aceste steroli scad concentrațiile serice ale colesterolului prin reducerea absorbției colesterolului din intestin. Totuși, până în anii 1980, statinele au fost introduse pe piață, astfel încât rolul sterolilor vegetali în scăderea lipidelor a fost diminuat. Ulterior, sa recunoscut că, în calitate de substanțe prezente în mod natural, sterolurile vegetale pot fi adăugate în produsele alimentare. Margarina pare a fi un vehicul ideal. În ultimii 15 ani, în literatura de specialitate au existat și câteva rapoarte care indică faptul că fitosterolii au o activitate imunologică.

Beta-sitosterolul este o substanță găsită în plante. Chimiștii îl numesc "ester de steroli din plante". Se găsește în fructe, legume, nuci și semințe. Este folosit pentru a face medicina. Beta-sitosterolul este utilizat pentru boala cardiacă și colesterolul ridicat. De asemenea, este utilizat pentru stimularea sistemului imunitar și pentru prevenirea cancerului de colon, precum și a pietrelor biliari, a răcelii și gripei obișnuite (gripei), HIV / SIDA, artritei reumatoide, tuberculozei, psoriazisului, alergiilor, cancerului de col uterin, fibromialgiei, lupusului sistemic eritematos (SLE), astm bronșic, căderea părului, bronșită, dureri de cap migrenă și sindrom de oboseală cronică.

Ea are efectul de reducere a colesterolului, antiinflamator, anti-ulcer și anti-cancer în clinică și, de asemenea, poate fi folosită ca nutrient pentru îngrijirea părului și nutrienți pentru îngrijirea pielii pentru produse cosmetice, în plus, este utilizată ca animal de tip nou hrana pentru animale datorită atributelor sale de creștere a beneficiilor, promovării sănătății și creșterii producției.


Aplicarea beta-sitosterolului

Ca antioxidant în alimente și aditivi pentru hrana animalelor
Ca alimente și hidratante pentru piele în cosmetică
Ca materie primă de medicamente steroizi și vitamina D3


Certificat de analiză

Test

Specificații

Rezultat

Conținutul de β-sitosterol:

≥98%

98,31%

Aspect:

Pulbere cristalină albă

respectă

Miros și gust:

Caracteristică

respectă

Dimensiunea ochiurilor:

100% trece 80mesh

respectă

Pierdere prin uscare :

≤1.0%

0,28%

Punct de topire:

138 ℃ ~ 142 ℃

140 ℃

Metale grele:La fel de:

≤2 PPM

respectă

Pb:

≤1 PPM

respectă

Hg:

≤0.5PPM

respectă

Microbiologie:

Număr total de plăci:

Drojdie și mucegai:

E coli:

S. Aureus:

Salmonella:

 

<1000cfu>

<100cfu>

Negativ

Negativ

Negativ

 

36cfu / g

17cfu / g

respectă

respectă

respectă

Concluzie:

Conform standardului USP32Pachet & Livrare

Beta Sitosterol

Imaginea companiei

Xi'an Fengzu Biologic Technology Co, Ltd este una dintre producătorii profesioniști de β-sitosterol din China, pentru tot ce aveți nevoie de cele mai bune, prețuri, organice, 100% pur natura, și GMP fabrică β-sitosterol, vă rugăm să nu ezitați să contactați ne. Și bun venit la gros de mare și cantitate mare β-sitosterol, beta sitosterol, b-sitosterol, fitosteroli, 83-46-5, 201-480-6, beta-sitosterol de la noi.

Anchetă