banneer
Acasă > Produse >> monomer

Beta Sitosterol

Beta Sitosterol
Vorbeste acum

Detalii produs

Informații de bază despre Beta Sitosterol

Spec. 98% prin HPLC
Aspect: Pulbere cristalină albă
Nr. CAS: 83-46-5
Nr. EINECS: 201-480-6
Formula moleculară: C29H50O
Greutate moleculară: 414,71


Funcția de sitosterol beta

Beta-sitosterolul este o substanță vegetală similară colesterolului. S-ar putea ajuta la reducerea nivelului de colesterol prin limitarea cantității de colesterol care poate intra în organism. De asemenea, se poate lega de prostată pentru a ajuta la reducerea inflamației. Sterolurile vegetale au fost descrise chimic în 1922. Mai târziu, în anii 1950, sa observat că aceste steroli scad concentrațiile serice ale colesterolului prin reducerea absorbției colesterolului din intestin. Cu toate acestea, în anii 1980, statinele au fost introduse pe piață, astfel încât rolul sterolilor vegetali în scăderea lipidelor a fost diminuat. Ulterior, sa recunoscut că, în calitate de substanțe prezente în mod natural, sterolurile vegetale pot fi adăugate în produsele alimentare. Margarina pare a fi un vehicul ideal. În ultimii 15 ani, au existat, de asemenea, câteva rapoarte în literatura de specialitate care indică faptul că fitosterolii au o activitate imunologică.

Beta-sitosterolul este o substanță găsită în plante. Chimiștii îl numesc "ester de steroli din plante". Se găsește în fructe, legume, nuci și semințe. Este folosit pentru a face medicina. Beta-sitosterolul este utilizat pentru boala cardiacă și colesterolul ridicat. De asemenea, este utilizat pentru stimularea sistemului imunitar și pentru prevenirea cancerului de colon, precum și pentru calculi biliari, răceala și gripa obișnuită (gripa), HIV / SIDA, artrita reumatoidă, tuberculoză, psoriazis, alergii, cancer de col uterin, fibromialgie, lupus sistemic eritematos (SLE), astm bronșic, căderea părului, bronșită, dureri de cap migrenă și sindrom de oboseală cronică.

Are efect de reducere a colesterolului, antiinflamator, anti-ulcer și anti-cancer în clinică și poate fi utilizat și ca nutrient pentru îngrijirea părului și pentru nutrienți pentru îngrijirea pielii pentru produse cosmetice, în plus, este folosit ca animal de tip nou hrana pentru animale datorită atributelor sale de creștere a beneficiilor, promovării sănătății și creșterii producției.


Aplicarea beta sitosterolului

Ca antioxidant în alimente și aditivi pentru hrana animalelor
Ca alimente și hidratante pentru piele în cosmetică
Ca materie primă de medicamente steroidice și vitamina D3


Certificat de analiză

Test

Specificații

Rezultat

Conținutul de beta-sitosterol:

≥98%

98,31%

Aspect:

Pulbere albă cristalină

respectă

Miros și gust:

Caracteristică

respectă

Dimensiunea ochiurilor:

100% trece 80mesh

respectă

Pierdere prin uscare :

≤1.0%

0,28%

Punct de topire:

138 ℃ ~ 142 ℃

140 ℃

Metale grele:La fel de:

≤2 PPM

respectă

Pb:

≤1 PPM

respectă

Hg:

≤0.5PPM

respectă

Microbiologie:

Număr total de plăci:

Drojdie și mucegai:

E coli:

S. Aureus:

Salmonella:

 

<1000cfu>

<100cfu>

Negativ

Negativ

Negativ

 

36cfu / g

17cfu / g

respectă

respectă

respectă

Concluzie:

Conform standardului USP32Pachet & Livrare

Sitosterol.jpg


Sitosterol.jpg


Imaginea companiei

Sitosterol.jpg


Sitosterol.jpgXi'an Fengzu Biologic Technology Co, Ltd este una dintre producătorii profesioniști de β-sitosterol din China, pentru tot ce aveți nevoie de cele mai bune, prețul, organice, 100% pur, natura, și GMP fabrică β-sitosterol, vă rugăm să nu ezitați să contactați ne. Și este binevenit la en-gros și în cantitate mare de β-sitosterol, beta sitosterol, b-sitosterol, fitosteroli, 83-46-5, 201-480-6, beta-sitosterol de la noi.

Anchetă