Banner
Acasă > Produse >> monomer

Acid tanic

Acid tanic
Vorbeste acum

Detalii produs

Informații de bază despre acidul tanic

Nume produs: Acid tannic

Alte nume: Tannins

Nr. CAS: 1401-55-4

Formula moleculară: C76H52O46

Greutate moleculară: 1701,2

Specificație: 93% 99%

Aspect: Pulbere fină de culoare galben brună

Greutate moleculară: 1701,2

EINECS nr.215-753-2

Formula structurala:

acid tannic.gif


Scurta introducere a acidului tanic

Acidul tanic este un polimer al moleculelor de acid galic și glucoză. Acidul tanic se va hidroliza în unități de glucoză și acid galic sau acid elagic. Acidul tanic este inodor, dar are un gust foarte astringent. Acidul tanic pur este o pulbere ușor gălbuie și amorfă.

Acidul tanic are proprietăți anti-bacteriene, anti-enzimatice și astringente. Acidul tanic are acțiune concretă asupra țesuturilor mucoase, cum ar fi limba și interiorul gurii. Ingestia acidului tanic a cauzat constipație și poate fi utilizată pentru a trata diareea (în absența febrei sau a inflamației). Proprietățile antioxidante și anti-mutagene ale acidului tanic sunt benefice.


Beneficiile acidului tanic

1. Acidul tanic are un antioxidant și antimicrobian.

2. Acidul tahicic trateaza diareea cronica si dizenterita.

3. Acidul tahicic are efectul asupra îmbunătățirii capacității organismului de a fi bolnav, a funcției ficatului și a sistemului gastrointestinal.


Utilizări ale acidului tanic

1. Acidul tanic ca materii prime farmaceutice pentru curățarea căldurii, antiinflamării și așa mai departe, este utilizat în principal în domeniul farmaceutic.

2. Acidul tanic ca materie primă pentru a beneficia de stomac, creșterea energiei și stimularea imunității, utilizat pe scară largă în industria sănătății.

3. Acid tartric aplicat în domeniul alimentar, poate fi utilizat în vin, conserve, sucuri condensate și alte alimente.

4. Acidul tanic ca ingrediente active ale produselor de îngrijire a pielii utilizate în principal în industria cosmetică.


Pachet & Livrare

Tannic Acid

Imaginea companiei


Anchetă