Banner
Acasă > Produse >> monomer

Breviscapine

Breviscapine
Vorbeste acum

Detalii produs

Informații de bază despre Breviscapine

Nume produs: Breviscapine

Alte nume: Scutellarin, Breviscapinun

Nr. CAS: 27740-01-8

Aspect: Pulbere galben deschis

Formula moleculară: C21H18O12

Greutate moleculară: 462,37

Puritate: 98%


Scurtă introducere a Breviscapinei

Breviscapina (Scutellarina) este o flavonă, un tip de compus chimic fenolic. Acesta poate fi găsit în Scutellaria barbata și S. lateriflora.

Scutellarina este o fitoalexină naturală produsă de unele plante superioare ca răspuns la leziuni sau infecții fungice. Phytoalexinele sunt substanțe chimice produse de plante ca o apărare împotriva infecțiilor cu microorganisme patogene.

Breviscapine aparține lui Erigeron reviscapus flavonsides extras din Erigeron breviscapus (Vant.) Mână. ¨CMazz. Farmacologie dilatărea vaselor de sânge din creier, reducerea obstrucției vaselor cerebrale, creșterea fluxului sanguin în creier, îmbunătățirea microcirculației și prezentarea agregării antiplachetare.


Utilizări ale Breviscapinei

1. Breviscapina poate stimula secreția de bilă, dar un alt ingredient wogonin nu are acest efect. Baicaleinul poate stimula mișcările intestinelor extra corp ale iepurilor, dar wogoninul nu are acest efect. Huang qin posedă un efect ușor de diaree.

2. Breviscapina are efect antitoxin, inhibă permeabilitatea efectelor capilarelor și anti- acetilcolinei și anti-anafilaxie.

3. Breviscapina poate promova o enzimă pentru a produce oxid de azot, un potențial pentru accident vascular cerebral și terapie cu infarct miocardic.

4. Breviscapine poate vindeca împotriva virusului hepatitei B.


Beneficiile de Breviscapine

1. Breviscapina poate îmbunătăți circulația cerebrală a sângelui, crește fluxul cerebral al sângelui, reduce rezistența vasculară, crește permeabilitatea barierului hemato-encefal, favorizând prevenirea și tratamentul formării trombozei cerebrale.

2. Breviscapina poate reduce consumul de oxigen al miocardului, pentru a crește debitul de sânge miocardic al nutriției, pentru a îmbunătăți microcirculația miocardică.

3. scăderea colesterolului, reducerea viscozității în sânge, agregarea plachetară.

4. creșterea funcției fagocitare a celulelor reticuloendoteliale hepatice și a macrofagelor, creșterea conținutului de CAMP în sânge, îmbunătățirea sistemului imunitar.


Pachet & Livrare

Breviscapine

Imaginea companiei

Anchetă