Banner
Acasă > Produse >> API-ul

cloramfenicol

cloramfenicol
Vorbeste acum

Detalii produs

Informații de bază despre Chloramphenicol

Nume: Cloramfenicol

CAS: 56-75-7

Formula: C11H12CI2N2O5

Greutate moleculară: 323,13

Aspect: Pulbere albă sau albă

Puritate: 99% MIN

Formula structurala

Chloroamphenicol.gif

Introducerea cloramfenicolului

Cloramfenicolul este un antibiotic cu spectru larg care inhibă translația pe subunitatea ribozomală 50S la etapa de peptidiltransferază. Este de obicei bacteristatic și eficient împotriva unei game largi de organisme gram-pozitive și gram-negative. Cloramfenicolul prezintă activitate anti-rickettsială și este de asemenea activ împotriva chlamidiilor din grupul de psitacoz-limfogranulom. Obținut din culturile bacteriei din sol Streptomyces venuzuelae izolat de melcul de lună, Lunatia heros și produs sintetic. Util pentru selecția genei CAT bacteriene.


Beneficiile cloramfenicolului

Cloramfenicolul este eficient împotriva unei largi varietăți de bacterii gram-pozitive și gram-negative, inclusiv cele mai multe organisme anaerobe. Din cauza preocupărilor legate de rezistență și siguranță, acesta nu mai este un agent de primă linie pentru nici o indicație în țările dezvoltate, deși este uneori folosit local pentru infecții oculare; Cu toate acestea, problema globală de avansare a rezistenței bacteriene la medicamente mai noi a dus la interesul reînnoit în utilizarea sa. În țările cu venituri mici, cloramfenicolul este încă utilizat pe scară largă, deoarece este extrem de ieftin și ușor disponibil.

Cel mai grav efect advers asociat tratamentului cu cloramfenicol este toxicitatea măduvei osoase, care poate apărea în două forme distincte: supresia măduvei osoase, care este un efect toxic direct al medicamentului și este de obicei reversibilă, și o anemie din plastic, idiosincratică , imprevizibil și fără legătură cu doza) și, în general, fatală.


Transport și pachet

Chloramphenicol

Companie

Chloramphenicol Supplier

ChloramphenicolManufacturer


Xi'an Fengzu Biologic Technology Co, Ltd este una dintre profesionale China de cea mai bună calitate cloramfenicol, usp cloramfenicol, producatori ep cloramfenicol, pentru tot ce aveți nevoie de cele mai bune, pret, organic, 100% pur natura, și GMP fabrică de cea mai bună calitate cloramfenicol , usp cloramfenicol, ep cloramfenicol, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Și bun venit la en-gros vrac și cantitate mare de cea mai bună calitate cloramfenicol, usp cloramfenicol, ep cloramfenicol de la noi.


Anchetă