Banner
Acasă > Produse >> monomer

Extract de teaflavină

Extract de teaflavină
Lista de produse FZBIOTECH
Vorbeste acum

Detalii produs

Informatii de baza

numele produsului

Extract de teaflavină

Alt nume

Camellia sinensis O. Ktze

Specificație

40%; 60%; 80%

Aspect

Pudră brună

Formulă moleculară

C29H24O12

Greutate moleculară

516.5

CAS NR.

4670-05-7

EINECS NR.

/

Standard

USP sau PE

certificări

ISO, halal, FDA

Furnizor

FZBIOTECH

Probă

Ofertă gratuită

Formula structurala

theaflavins.gif


Scurta introducere

Extractul de teaflavină este flavanolul care a arătat potențial ca agent antibacterian, activitate care s-a arătat împotriva multor specii de bacterii, inclusiv S. maltophilia, A. baumannii, B. cereus și Shigella spp.

Theaflavinul poate fi găsit în ceaiul negru care se formează din fermentarea ceaiului verde. În timpul procesului fermentat, ceaiul negru a format ingrediente mai active și theaflavine. Acestea conțin cantități mari de vitamina C, împreună cu calciu, potasiu, magneziu, fier, zinc, sodiu, cupru, mangan și fluorură. De asemenea, au mai mulți antioxidanți decât ceaiul verde și sunt antivirale, anti-spasmodice și antialergice.


Beneficii

1. Theaflavin are efect antiinflamator;

2. Theaflavin poate absorbi metale grele și alcaloizi și descompunerea precipitațiilor;

3. Theaflavin poate stimula cortexul cerebral, centrul nervos excitator, pentru a elimina efectul oboselii;

4. Theaflavin are un efect bun asupra anti-cariei, digestiei stomacului, anti-îmbătrânire, glicemiei, tensiunii arteriale, grăsimilor din sânge, anti-cancer, anti-radiații etc.

5. Theaflavin poate crește fluxul sanguin renal, poate inhiba reabsorbția tubulară a apei, determinând creșterea producției de urină

este benefic pentru a elimina organismul de acid lactic, ușurința edemului cauzat de boli de inimă sau nefrită.


cerere

1. Theaflavin poate fi utilizat în produse cosmetice

2. În produsele alimentare, teaflavina poate fi utilizată pentru materialul antioxidant natural



Anchetă