Banner
Acasă > Produse >> API-ul

Acid policicilic

Acid policicilic
Vorbeste acum

Detalii produs

Informații de bază despre Polycytidylic Acid

Nume produs: Acid politidilic

Alte nume: Glyburide

Număr CAS: 30811-80-4

Formula moleculară: (C9H14N3O8P) x

Aspect: Pulbere cristalină albă sau aproape albă

Compoziție: 99%

Formula structurala

24939-03-5.gif


Beneficiile acidului polictidină

Se utilizează pentru hepatita cronică b, febra hemoragică epidemică, encefalita japoneză, keratita virală, herpes zoster, diverse veruci și infecții respiratorii etc.
Poliinozinic: acidul policicidic (de obicei abreviat poli I: C) este un imunostimulant. Se utilizează sub formă de sare de sodiu pentru infecții simulaviralale.
Se știe că poli I: C interacționează cu receptorul 3 ca Toll (TLR3), care este exprimat în membrana celulelor B, macrofage și celule dendritice. Poli I: C este similar din punct de vedere structural cu ARN dublu catenar, care este prezent în unele virusuri și este un stimulent "natural" al TLR3. Astfel, poli I: C poate fi considerat un analog sintetic al ARN-ului dublu catenar și este un instrument comun pentru cercetarea științifică asupra sistemului imunitar.


Transport și pachet

Polycytidylic Acid


Companie

Polycytidylic Acid  Supplier

Polycytidylic Acid ManufacturerXi'an Fengzu Biologic Technology Co, Ltd este una dintre China profesionale de calitate pol polictidilic acid, usp, ep producătorii de pulbere de acid policicilic, pentru tot ce aveți nevoie de cele mai bune, pret, organic, 100% pure natura, de calitate acid polycytidylic, usp, epic acid polipitidilic pulbere, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Și bun venit la volum de mare cantitate și cantitate mare de acid politidilic de calitate, usp, ep acid polipitidilic pulbere de la noi.

Anchetă