banneer
Acasă > Produse >> Ulei vegetal >> Ulei esential

utilizarea de ulei esential de bergamota Ulei de bergamot

Ulei de bergamot
COA din ulei de Bergamot
Vorbeste acum

Detalii produs

Infromarea de bază a uleiului de Bergamot

Origine: China, Italia
Aspect: lichid galben până la portocaliu
Partea de plante: Peel
Metoda de extracție: presată la rece
Conținut: ≥85% limonen


Introducerea uleiului de bergamot

Bergamotul este un citrus al cărui coji sunt folosite pentru extracția uleiului esențial de Bergamot. Numele științific al bergamotei este Citrus Aurantium var. sau Citrus Bergamia. Este o plantă tropicală, dar și în Europa. Aroma sa puternică îl face o componentă populară în parfumurile msany și este adesea folosită ca "nota de top" foarte importantă. Este derivat prin compresie la rece, opusă distilației cu aburi a multor alte uleiuri esențiale. Una dintre cele mai frecvente aplicații pe care nu este posibil să le cunoașteți este folosirea lor în ceaiul negru.


Funcția de ulei de Bergamot

Uleiul esențial de Bergamot poate fi utilizat în tratamentul stresului, depresiei, fricii, tensiunii, infecției (toate tipurile inclusiv a pielii), isteriei, psoriazisului, anorexiei, eczemei și convalescenței generale.
Se amestecă bine cu lemn de santal, Neroli, Geranium, Cypress, Mușețel, Citrus, Coriander, Helichrysum, Jasmine, Juniper, Lavandă, Balsam de Lămâie, Nutmeg, Rose, Ulei Vetiver și Uleiuri Ylang Ylang.
Aromă aromatică: aroma este, în esență, citrice, dar fructată și dulce, cu o calitate florală caldă picantă, care amintește de Neroli și uleiurile de lavandă.


Diagrama fluxurilor

Bergamot Oil.jpg


Transport și depozitare

Livrare: Transport maritim / aerian si International Express
Timp de livrare: 2-3 zile lucrătoare după efectuarea plății
Pachet: 30ml / 50ml / 100ml: sticle de sticlă de chihlimbar, 1kg / 5kg: tambur din aluminiu
25kg: cilindru din plastic (30cm * 26cm * 42cm), 180kg: tambur de fier (56cm 2 * 90cm)
Depozitare: păstrat departe de lumină puternică și căldură.
Perioada de valabilitate: 24 luni

Bergamot Oil.jpg

Bergamot Oil.jpg


Companie

Bergamot Oil.jpg

Bergamot Oil.jpgXi'an Fengzu Biologic Technology Co, Ltd este unul dintre ulei de bergamot profesionist din China, producătorii de ulei de bergamot esențial, pentru tot ce aveți nevoie de ulei de bergamot din fabrică, organic, 100% natural, , vă rugăm să ne contactați. Bine ati venit la en-gros si ulei de bergamot de mare cantitate, ulei esential de bergamot, ulei de bergamot organic, ulei de bergamot pur, limonen din bergamot, limonen 85% din noi.

Anchetă