Banner
Acasă > Produse >> Ulei vegetal >> Ulei esential

utilizarea de ulei esential de bergamota Ulei de bergamot

Ulei de bergamot
Lista de ulei FZBIOTECH
Vorbeste acum

Detalii produs

Informații de bază despre Ulei de Bergamot

Origine: China, Italia
Aspect: lichid galben spre portocaliu
Partea de plante: Peel
Metoda de extracție: presată la rece
Conținut: ≥85% limonen


Introducerea uleiului de Bergamot

Bergamotul este un citrus al cărui coji sunt folosite pentru extracția uleiului esențial de Bergamot. Numele științific al bergamotului este Citrus Aurantium var. sau Citrus Bergamia. Este o plantă tropicală, dar și în Europa. Aroma sa puternică îl face o componentă populară în parfumurile msany și este adesea folosită drept "nota de sus" foarte importantă. Este derivată prin compresie la rece, opusă distilației cu aburi a multor alte uleiuri esențiale. Una dintre cele mai frecvente aplicații pe care probabil că nu le cunoașteți este utilizarea sa în ceaiul negru.


Funcția de ulei de Bergamot

Uleiul esential de Bergamot poate fi folosit in tratamentul stresului, depresiei, fricii, tensiunii, infectiei (toate tipurile inclusiv a pielii), isteriei, psoriazisului, anorexiei, eczemei si convalescentei generale.
Se amestecă bine cu lemn de santal, Neroli, Geranium, Cypress, Musetel, Citrus, Coriander, Helichrysum, Jasmine, Juniper, Lavandă, Balsam de Lămâie, Nutmeg, Rose, Ulei Vetiver și Uleiuri Ylang Ylang.
Aromă aromatică: aroma este de fapt citrice, totuși fructată și dulce, cu o calitate florală caldă picantă, care amintește de Neroli și uleiurile de lavandă.


COA din ulei de Bergamot

COA of Bergamot Oil

Schemă grafică

Bergamot Oil.jpg


Transport și depozitare

Livrare: Transport maritim / aerian si International Express
Timp de livrare: 2-3 zile lucrătoare după efectuarea plății
Pachet: 30ml / 50ml / 100ml: sticle de sticlă de chihlimbar, 1kg / 5kg: tambur din aluminiu
25kg: cilindru din plastic (30cm * 26cm * 42cm), 180kg: tambur de fier (56cm 2 * 90cm)
Depozitare: ferit de lumină puternică și căldură.
Perioada de valabilitate: 24 luni

Bergamot essential oil.jpg

Bergamot Oil.jpg


Companie
Xi'an Fengzu Biologic Technology Co, Ltd este una dintre profesionale de ulei de bergamot din China, producătorii de ulei de bergamot esențial, pentru tot ce aveți nevoie de cele mai bune, prețul, organic, 100% pur natura, și GMP fabrică ulei de bergamot, ulei de esență de bergamot , vă rugăm să ne contactați. Bine ati venit la ulei de bergamot, ulei de bergamot organic, ulei de bergamot organic, ulei de bergamot pur, limonen ulei de bergamot, limonen 85% de la noi.

Anchetă