Banner
Acasă > Produse >> Materii prime cosmetice

îngrijire a pielii acid azelaic Praf de acid azelaic

Praf de acid azelaic
Lista de produse FZBIOTECH
Vorbeste acum

Detalii produs

Informatii de baza

numele produsuluiPudra cu acid azelaicAlt numeAcid azelaic
Specificație99.5%AspectPulbere cristalină albă
Formulă molecularăC9H16O4Greutate moleculară188.22
CAS NR.123-99-9EINECS NR.204-669-1
StandardUSP sau PEcertificăriISO, halal, FDA
calitateMedicale și cosmeticeSolubiletanol
Formula structuralaAzelaic Acid powder


Acidul azelaic este pulberea obținută prin ozonoliza acidului oleic. Produsul secundar este acid nonanoic.Este produs în mod natural de Malassezia furfur (cunoscut și sub denumirea de Ovlosporum), o drojdie care trăiește pe pielea normală.Degradarea bacteriană a acidului nonanoic produce acid azelaic.


Funcţie

Pudra cu acid azelaic este utilizată pentru tratarea acneei ușoare până la moderate, a acneei și a acneei inflamatorii. Aparține unei clase de medicamente numite acizi dicarboxilici. Funcționează prin uciderea bacteriilor acneice care infectează porii pielii. De asemenea, reduce producția de keratină, care este o substanță naturală care promovează dezvoltarea bacteriilor acneice.

A fost folosit pentru a trata pigmentarea pielii, inclusiv melasma și pigmentarea post-inflamatorie, în special la pielea mai închisă la culoare. A fost recomandat ca o alternativă la hidrochinonă (HQ). Ca inhibitor al tirozinazei, reduce sinteza melaninei.


cerere

1. Pulberea de acid azelaic poate inhiba sinteza proteinelor microbiene, deci are efect antibacterian atât pe P. acnes, cât și pe stafilococul epidermidis și poate fi utilizată ca medicament anti-acnee.

2. Pentru a obține o permeabilitate bună a pielii, adăugarea produselor noastre din smântână poate crește absorbția prin funcția pielii și poate străluci efectul rujului.

3. Pudra de acid azelaic sau sarea de zinc, compatibilă cu vitamina B 6, poate fi utilizată la bărbați&# 3 9; s produse de îngrijire a părului pentru a preveni căderea părului, tratamentul hormonal și pentru a stimula creșterea părului.


Raport de testare a acidului azelaic Powder

COA of Azelaic Acid


Anchetă