Banner
Acasă > Produse >> monomer

îngrijire a pielii acid azelaic Acid azelaic

Acid azelaic
COA din acidul azelaic
Vorbeste acum

Detalii produs

Informații de bază despre acidul azelaic

Puritate: 99,5%
Aspect: pudră cristalină albă
Nr. CAS: 123-99-9
EINECS Nr: 204-669-1
Formula moleculară: C9H16O4
Greutate moleculară: 88,22


Funcția de acid azelaic

Acidul azelaic este utilizat pentru a trata acnee ușoară până la moderată, atât acneea comedonală, cât și acneea inflamatorie. Acesta aparține unei clase de medicamente denumite acizi dicarboxilici. Lucrează prin uciderea bacteriilor acnee care infectează porii pielii. De asemenea, scade producția de keratină, care este o substanță naturală care promovează dezvoltarea bacteriilor acneice.
Acidul azelaic a fost utilizat pentru tratamentul pigmentării pielii, incluzând melasma și hiperpigmentarea post-inflamatorie, în special la cei cu tipuri de piele mai închise. A fost recomandată ca o alternativă la hidrochinonă (HQ). Ca inhibitor de tirozinază, acidul azelaic reduce sinteza melaninei.


Aplicarea acidului azelaic

1. Acidul azelaic poate inhiba sinteza proteinelor microbiene, astfel încât pentru propionibacterium acnes și stafilococcus epidermidis să aibă activitate antibacteriană, poate fi utilizat ca medicament împotriva acneei.
2. Pentru o bună permeabilitate a pielii, cosmeticele cremă adăugând acid azelaic pot crește absorbția prin funcțiile pielii și o strălucire a eficacității Rujului.
3. Sărurile de acid azelaic sau de zinc și compatibilitatea cu vitamina B6 pot fi utilizate pentru produsele de îngrijire a părului pentru bărbați, pentru căderea părului, tratamentul pe bază de hormoni și, în același timp, pentru stimularea creșterii părului.


Certificat de analiză

Azelaic acid.jpg

Pachet & Livrare

Livrare: Transport maritim / aerian si International Express                                                                                 
Timp de livrare: 2-3 zile lucrătoare după efectuarea plății
Ambalaj: 1-5 kg / pungă de aluminiu, dimensiune: 22cm (Lățime) * 32cm (Lungime)
15-25kg / Tambur, dimensiune: 38cm (Diametru) * 50cm (Înălțime)
Depozitare: păstrat departe de lumină puternică și căldură.
Perioada de valabilitate: 24 luni

Azelaic Acid.jpg


Azelaic Acid.jpg


Imaginea companiei

Azelaic Acid.jpg


Azelaic Acid.jpgXi'an Fengzu Biologice Technology Co, Ltd este unul dintre producătorii profesioniști de azelaic China de acid, pentru tot ce aveți nevoie de cel mai bun, prețul, organic, 100% pure, natura, și GMP fabrica azelaic acid, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Și bun venit la en-gros și cantitate mare de acid azelaic, azelaic acid, pulbere de acid azelaic, 204-669-1, praf acid azelaic, 123-99-9 de la noi.

Anchetă