Banner
Acasă > Produse >> Materii prime cosmetice

Arbutin skin lightening crema Beta Arbutin Powder

Beta Arbutin Powder
COA de Alpha Arbutin
Vorbeste acum

Detalii produs

Infromatie de baza

numele produsuluiBeta Arbutin PowderAlt numePraf Arbutin
Specificație99% de HPLCAspectPulbere cristalină albă
Formulă molecularăC12H16O7Greutate moleculară272.25
CAS NR.497-76-7EINECS NR.207-850-3
Service OEMdaStandardUSP sau PE
certificăriISO, halal, FDASolubilApă
Formula structuralaalpha arbutin powder


Beta Arbutin este un glicozid; o hidrochinonă glicozilată extrasă din planta de urs din genul Arctostaphylos printre multe alte plante medicinale, în primul rând din familia Ericaceae.

Aplicat topic, prevenind astfel formarea melaninei. Prin urmare, arbutina este folosită ca agent de atenuare a pielii. Cantități foarte mici de arbutină se găsesc în grâu, coaja de pere și unele alte alimente. Se poate găsi și în iarba Bergen. Arbutin este produs și prin cultura in vitro a Schisandra.


cerere


1. Industria cosmetică (produs foarte bun pentru albirea pielii)

Beta Arbutin Powder protejează pielea de deteriorarea provocată de radicalii liberi. Arbutin Powder este un agent de atenuare a pielii care este foarte popular în Japonia și în țările asiatice și poate fi utilizat pentru decolorarea pielii. Arbutin Powder inhibă formarea melaninei prin inhibarea activității tirozinazei.

Beta Arbutin Powder este un preparat topic foarte sigur, fără toxicitate, iritare, miros urât sau efecte secundare, cum ar fi hidrochinona. Încapsularea Arbutin Powder constituie un sistem de eliberare care eliberează efectele potențiale în timp util. Arbutina este o metodă pentru încorporarea Arbutinei hidrofile într-un mediu lipofil. Arbutin are trei proprietăți principale. Efect de albire, efect anti-îmbătrânire și filtru UVB / UVC.


2. Industria medicală

Încă din 18 secolul, pulberea β-arbutină a fost utilizată pentru prima dată în domeniul medical ca agent antiinflamator și antibacterian. Beta Arbutin pulbere este folosită în special pentru cistită, uretrită și pielită. Până în zilele noastre, aceste medicamente au fost utilizate în medicamente naturale, care folosesc doar ingrediente naturale pentru a trata orice boală.

Praful de arbutină beta poate fi utilizat și pentru a inhiba virulența agenților patogeni bacterieni și pentru a preveni contaminarea bacteriilor. Pudra Arbutin poate fi folosită și pentru tratarea inflamațiilor alergice a pielii. Recent, pulberea de arbutină a fost folosită pentru prevenirea pigmentării și albirea pielii. În același timp, pulberea de arbutină poate fi folosită pentru albirea pielii, prevenirea petelor și pistruilor hepatici, tratarea arsurilor solare și reglarea producției de melanină.


Anchetă