banneer
Acasă > Despre noi

FZBIOTECH este scurt pentru Xi'an Fengzu Biologic Technology Co, Ltd, specializata in fabricarea materiei prime de pulbere de plante, extract de plante, ulei de plante și produse biologice de pesticide, OEM este de asemenea disponibil. Având avantajul unor capacități imense de inovare tehnică și al unei rezerve abundente de cunoștințe despre produsul natural din plante medicinale, acesta a fost clasat pe lista întreprinderii producătoare de extracte de plante de lider.

Inovația promovează dezvoltarea, iar tehnologia duce la viitor. FZBIOTECH se dedică cercetării și dezvoltării extractelor de plante pentru mai mult de 10 ani. Cu o gestionare strictă și științifică, forță tehnică puternică, tehnologie de producție matură și bazându-ne pe resursele unice de plante sub Munții Qinling și resursele de apă, credem că FZBIOTECH va fi cel mai bun partener în industria Nutraceutical, cosmetice, farmaceutice și de îngrijire a sănătății.

FZBIOTECH a fost înființată în 2004, și este situat în Parcul Industrial Wugong județ, Xianyang, Shaanxi. Baza de producție actuală acoperă 27.000 m 2 . Capacitatea noastră de producție este de 3000 tone / an. Există și 10 seturi de echipamente de extracție în magazinele noastre de lucru și vom continua să ne lărgim capacitatea de producție.

Ne aderăm la principiul "clientului suprem, bazat pe credite" și ne oferă clienților noștri produse și servicii de înaltă calitate și de înaltă eficiență. Bazându-ne pe misiunea noastră "Sursă naturală, accentuare sănătoasă", ne străduim să creăm o situație avantajoasă față de client, să construim o armonie cu societatea noastră și să luptăm pentru o lume verde și sănătoasă. Alegeți FZBIOTECH. Alege o viață sănătoasă!